BA: Ebbe Stankiewicz er en del av fylkets største idrettstalenter! – Bergen

BA: Ebbe Stankiewicz er en del av fylkets største idrettstalenter!

I kjent romjulstil har BA kåret Hordalands største idrettstalent i aldersgruppen 16-20 år, og i likhet med tidligere lister så er det også i år kjente fjes å se fra Bergen Håndball.

Siden 2005 har BA kåret Hordalands største idrettstalent i aldersgruppen 16-20 år. Tidligere har Leander Myklebust Seime og Ebbe Stankiewicz vært sentrale i kåringen. Nå har sistnevnte nok engang blitt nevnt som en av de største idrettstalentene i fylke!

I årets utgave av talentkåringen så er det et stort flertall av fotballspillere, men vår egen Ebbe Stankiewicz og Tertnes sin Henrikke Hauge Kjølholdt setter Bergens håndballen på kartet og kaprer henholdsvis gode plasseringer for håndballen.

Tertneskanten blir kåret som den 15. største talentet mens Ebbe Stankiewicz blir nevnt som den 19. største talentet.

– Det er alltid kjekt å bli nevnt og spesielt i slik sammenheng som denne kåringen her, det viser igjen, som jeg har nevnt tidligere i forbindelse med uttaket på rekruttlandslaget at jeg gjør ting riktig. Men nå handler det mer om å gi gass sammen med Bergen Håndball for å komme oss ut av den situasjonen vi har satt oss selv i, forteller Ebbe Stankiewicz.

LES OGSÅ: Lagkompis på Rekruttlandslaget: – Ebbe herjet tidvis mot Wisla Plock!

Ba skriver følgende om Bergen Håndballspilleren:

«Langt fremme både fysisk og taktisk. Gjennom familien vet han hva som skal til for å utvikle seg som håndballspiller».

På listen finner man flere kjente navn fra all slags mulige idretter, noen kjente navn som blant annet kan nevnes er Brann-spillerne Aune Heggebø og Niklas Jensen Wassberg.

Kåringen ble toppet av sandvolleyballspilleren, Markus Mol.

Ebbe Stankiewicz i hjemmeoppgjøret mot Runar. Foto: Njål Arnar Johansen