Lagkompis på Rekruttlandslaget: – Ebbe herjet tidvis mot Wisla Plock! – Bergen

Lagkompis på Rekruttlandslaget: – Ebbe herjet tidvis mot Wisla Plock!

Etter to oppgjør mot det polske klubblaget Wisla Plock for rekruttlandslaget så reiste guttene hjem med en seier og uavgjort i bagasjen. Vår egen Ebbe Stankiewicz ble en svært viktig bidragsyter til nettopp dette!

LES OGSÅ:

I følge handball.no så skulle den 2. kampen mot det polske klubblaget Wisla Plock spilles i dag klokken 13:00. Dette var dog en liten skrivefeil og kampen ble spilt nå i helgen – en kamp som Ebbe Stankiewicz var meget sentral i!

Men til å starte med så skrur vi tiden tilbake noen dager og ser på oppsummeringen av den første kampen, et oppgjør våre gutter vant stort i.

For på torsdag vant Rekruttgutta 24-35 i Polen mot et svært b-preget Wisla Plock. Ebbe fikk de siste 12 minuttene på banen og oppsummerte den kampen slik: «Vi spiller egentlig jevnt med dem til pause der vi bytter litt på ledelsen, men etter hvilen setter vi forsvarsspillet vårt og vi drar fortjent i fra».

Slik skulle helgens kamp ikke bli – for det var en kamp som Wisla Plock stilte betydelig sterkere i.

Denne gangen spilte de så og si med fult lag, så vi merket tidlig at motstanden var bedre, sier Ebbe.

På lørdagens kamp fikk han hele 45 minutter på banen fra start og var en av lagets beste spillere. For med 6/6 kasser så hang skryten løst fra lagkameratene.

Den tidligere utelandsproffen og nåværende Drammen-spilleren, Hermann Vildalen var full av lovord for Ebbe etter kampen.

– Ebbe var veldig god i den andre kampen mot Wisla Plock. Tidvis så herjet han mot storlaget som leder den polske ligaen.

Også rekruttlandslagstrener Geir Erlandsen var svært positiv for Sædalen-gutten etter kampslutt og sa blant annet dette til handball.no

– «Egentlig er det vanskelig å trekke frem enkeltspillere, for alle har vært gode og nivået er veldig bra. Men det var moro å se de nye gutta Ebbe Stankiewicz og bækkelagsgutta Trym Korperud Johnsen og Aksel Andre Strupstad som alle gjorde solide kamper. Dette er en flott gjeng å jobbe med, avslutter han».

Hovedpersonen selv er derimot ydmyk og stolt etter oppholdet.

Dette var min første samling og det gikk veldig bra, det er jeg selvsagt veldig fornøyd med. Men landslaget er bare en bonus, det gjelder å jobbe hardt hver dag både for Bergen og for å få muligheten til å fortsette på slike samlinger, det har jeg også planer om.

Han fortsetter…

Det var et godt opplegg og oppholdet i seg selv var veldig bra og positivt. Det ga selvsagt mersmak til veien videre, smiler han.

Ebbe før landslagssamlingen. Foto: privat

Neste samling

Neste samling for rekruttene blir i starten av januar 2022. Da er planen er å finne lag som gir gutta god motstand og få god kamptrening.

Hensikten med å ha et landslag for rekrutter er å forkorte veien opp til seniorlandslaget. Troppene tas ut i samarbeid med landslagssjef Christian Berge.

Les mer om rekruttguttene sine kamper i Polen her >>