RENTA spanderer kampbilletter til unge håndballspillere! – Bergen

RENTA spanderer kampbilletter til unge håndballspillere!

I forbindelse med helgens dobbeltarrangement i Fana Arena så ønsker vår felles samarbeidspartner Renta og gi bort 200 billetter til håndballspillere i vår region. Det fortjener en liten hyllest!

Da Bergen Håndball og Fana Håndball har dobbeltarrangement i Fana Arena førstkommende lørdag så ønsker vår felles samarbeidspartner Renta og gi bort 200 billetter til håndballspillere i vår region.

– Det er veldig kjekt at Renta ønsker å gi unge håndballspillere i regionen muligheten til å komme på kamp under dobbeltarrangementet vårt i Fana Arena. Vi trenger all den støtten vi kan fra tribunen og forhåpentligvis vil også barna sitte igjen med en god opplevelse etter kampslutt, sier Bergen kaptein, Fredrik Clementsen.

Fredrik Clementsen er stolt over at klubben har så gode samarbeidspartnere som Renta. Nå gleder han seg til å se mange unge håndballspillere fra tribuneplass under det kommende dobbeltarrangementet i Fana Arena. Her fra sist dobbeltarrangement samme sted.

Billettene kan hentes på Fana Håndball sin app.
Appen finner du i Google play og App store.

Oppskriften er enkel, lag deg en bruker på Fana Håndball sin app.
Kjøp billett<Velg seksjon<kampanjekoder< Skriv Renta i kodefeltet og last ned din gratisbillett.

Tilbudet gjelder kun for unge håndballspillere og det er første mann til møllen

Om Renta

Flexleie AS ble etablert i 2002 og høsten 2018 ble Flexleie AS kjøpt opp av det finske utleieselskapet Renta Group. Med nye eiere har Flexleie AS, nå Renta AS gått fra å være en liftspesialist til en totalleverandør innen maskin- og utstyrsutleie.

April 2021 ble Byggesystemer kjøpt opp av Renta. Byggesystemer ble etablert i 1975 og har en solid markedsposisjon med 160 ansatte fordelt på åtte avdelinger i Nord-Norge og en i Oslo.

Renta AS har i dag 220 ansatte fordelt på 15 avdelinger i Bergen, Os, Stavanger, Stord, Romerike, Oslo og Nord-Norge.

  • Miljøfyrtårnsertifisert
  • 220 ansatte
  • 15 avdelinger
  • 3 ansatte med mesterbrev og 19 med fagbrev i stillasfaget
  • Sertifisert virksomhet for personløftere, truck og heis


    Renta Group har hovedkontor i Helsinki og driver med utleie og stillas i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Polen. Konsernet har nesten 1.000 ansatte fordelt på mer enn 90 avdelinger og en estimert omsetning i 2021 på ca. 2,5 milliarder.