Møter «klassens bølle» i morgendagens kamp! – Bergen

Møter «klassens bølle» i morgendagens kamp!

Bergen møter klassens bølle i morgendagens kamp når Haslum tar i mot våre gutter på Nadderud Arena. Hjemmelaget er nemlig laget med soleklart flest bestrafninger så langt i sesongen!

I morgen står guttene våre klare i Nadderud Arena på jakt etter årets andre 2. poenger. Forhåpentligvis vil den vonde trenden stoppe når dommeren blåser til kampstart i morgen. For morgendagens motstandere er nemlig ikke et lag som har hatt mer flyt enn våre gutter, men dog kanskje enda mer uflaks og motstand.

Men denne saken skal riktig nok ikke ta for seg det samme som den overnevnte. Fordi Haslum kan nemlig «skryte» på seg å toppe en tabell i årets sesong. Det er tabellen for mest bestrafninger (lag). For her er de røde østlendingene virkelig bøllen i klassen, med et snitt som utklasserer resten av ligaen lag.

A = Advarsler, 2 = to minuttere og D = rødt kort.

Innad i laget er det linjespiller, Vegard Sørlie Tennfjord som holder en solid ledelse på antall bestrafninger. Han har til nå ni 2. minuttere å vise til med 2 gulekort og og en utvisning/rødt kort. Som i tidligere oppgjør så vil nok Tennfjord være heltent når Bergen står på andre siden i morgendagens oppgjør, så dette er noe som våre linjespillere forhåpentligvis også er «obs» på før kampen blåses i gang!

Se morgendagens kamp mot Haslum direkte på direktesport klokken 18:30!