Fredrik Ruud før KRS: – Dette er vårt hovedfokus nå! – Bergen

Fredrik Ruud før KRS: – Dette er vårt hovedfokus nå!

Bergen – Kristiansand står for tur i Framohallen klokken 18:00 i kveld, og Fredrik Ruud har en klar tanke på hva som blir viktig mot det ferske Rema1000-liga laget fra Sørlandet.

Vi gleder oss til å møte et godt Kristiansand lag, innleder hovedtreneren.

De har etter en trøblete sesongstart begynt å få styr på spillet sitt. De har vært gode i de siste kampene mot Sandefjord og Haslum. I den førstnevnte kampen kontrollerte de de fra start til slutt, den siste var mer av den nervepirrende sorten, men de skal ha skryt for å allikevel ta 2 poeng med seg hjem.

Han referere til kampen på Nadderud Arena sist onsdag. Et oppgjør som lenge var jevnt men som Kristiansand klarte å holde unna i.

En slik mulighet skal ikke gjestene få i kveldens kamp i Framohallen. For nå er planen lagt og troen på en ny seier er stor, i hvert fall i følge den lokale bakspilleren Sebastian Waage Mossestad.

– Vi har en plan. Vårt hovedfokus i kveld er å se litt tilbake på hva vi har gjort tidligere – gjør det hele litt mer «basic», men å gjøre det på en god måte, sier sjefen.

Han fortsetter med å presisere at kveldens motstandere er et godt lag med flere profiler med imponerende karrierer.

– De har flere spillere med imponerende karrierer bak seg og ikke minst en sammensetning av gode spisskompetanser hos de ulike spillerne. Spesielt Frigstad har vært veldig god denne sesongen. Når du i tillegg da har en hardtskytende Køpp, en duellspiller i Skillhammar og en fin playmaker i Potoczny. Det er ingen tvil om at det er et godt lag!

Fredrik Ruud vet hva hovedfokuset til troppen må være i kveldens kamp mot KRS. Foto: Njal-Arnar-Johansen

Se Bergen – Kristiansand i Framohallen i kveld klokken 18:00, billetter kan kjøpes her >>
Kampen blir også vist på TV fra klokken 18:00 på direktesport.no, lenken finner du her >>