Stor billett-pågang før 4-poengskampen! – Bergen

Stor billett-pågang før 4-poengskampen!

Det er stor pågang på billettene til 4-poengerskampen til helgen. Nå drømmes det om sesongrekord i Framohallen når Kristiansand gjester Bergen!

Bakgrunn: En «4-poengskamp mot Kristiansand står for tur!»

Billettsalget til den kommende 4 poengskampen mot Kristiansand har virkelig fått ben å gå på. Fortsetter salget slik så er det lov å håpe på publikumsrekord for sesongen, sier markedssjefen Andreas Gjeitrem i Bergen Håndball.

– Det er gøy å se at det mobiliseres i regionen vår når vi trenger det så mest. Det kan bli helt avgjørende på søndagens kamp at vi har mange på tribunen!

Per nå er det solgt over hundrevis av billetter og trykket på billettsalget merker man godt.

I tillegg til at det selges mye billetter så er også barna fra denne ukens håndballskoler invitert til kampen og Gjeitrem håper at søndagens kamp kan bli et opplevelsesrik minne for de unge håndballspillerne.

– Denne uken har barna fått møtt flere av Bergen Håndball sine spillere på nært hold når guttene har deltatt på ulike håndballskoler rundt om i Bergen og omegn. Nå håper vi at farten og spenningen som hører til en eliteseriekamp vil skape en opplevelse for barna, sier markedssjefen.

Enda ikke kjøpt billett, se ledige billetter i annonsen under: