En «4 poengskamp» mot Kristiansand står for tur! – Bergen

En «4 poengskamp» mot Kristiansand står for tur!

Det er klar for enda en neglebiter når KRS topphåndball gjester Framohallen på søndag. For sånn som det ligger an nå, så kan poengene som deles ut i søndagens kamp være av den utslagsgivende faktoren for hvem av lagene som når et potensielt sluttspill!

Bergen Håndball spiller viktige kamper i fleng nå. For selv om skuffelsen ennå er tilstedeværende etter det sure tapet i NM-kvartfinalen så har guttene ingen tid å miste. Fremover er det all fokus på Rema1000-ligaen! Allerede nå til søndag tar vi i mot en fremadstormende motstander til en ny viktig kamp. KRS-topphåndball (Kristiansand) tar turen til Framohallen for å kjempe om 2 poeng.

Den kommende kampen er uten tvil en 4 poengers kamp for begge lag. Et hardt satsene KRS drømmer i likhet med Bergen Håndball om å spille sluttspill ved slutten av seriespillet, og ved at lagene per nå er tabellnaboer så er kamputfall særs viktig for begge lag.

Sørlendingene spiller sin første sesong i Rema1000-ligaen etter utspringet fra KIF håndball og rykket før årets sesong opp fra 1.divisjon. I likhet med Bergen Håndball så har KRS kun elitesatsing, og har satt seg klare mål med drøm om topp 5 i Norge innen sesongen 2022/23.

I likhet med våre gutter så har KRS hatt en tung start, for etter å ha møtt henholdsvis tunge lag som ØIF Arendal, Drammen, Elverum og Runar i de første 4 rundene så har poengfangsten vært mager. Nå ser det derimot ut som at vinden har snudd, for etter 2 strake seiere mot Sandefjord (h) og Haslum (b) så har Sørlendingene klatret på tabellen og plassert seg like ved Bergen Håndball.

Dermed så ligger alt til rette et heseblesende og herlig oppgjør i Framohallen til helgen.

Vi er så heldige at vår åttende mann vil være på plass under KRS-kampen. For i denne uken har nemlig guttene besøkt ulike håndballskoler rundt om i Bergen og omegn for å dele og gi bort kunnskap om sporten vår. I samme slengen har guttene invitert med seg alle barna som deltok på håndballskolene til å heie Bergen Håndball frem i den kommende 4 poengskampen. Det kan bli særs avgjørende når poengene skal telles opp ved sesongslutt. Men vi har selvsagt plass til flere på tribunen og vi er overbevist om at du kan være med på å gjøre en forskjell fra tribuneplass. Vi skal i hvert fall gjøre alt vi kan for å skape resultatet som #heleBergen håper på!