Fredrik Ruud: – Publikum vil være til enorm hjelp som vår åttende spiller! – Bergen

Fredrik Ruud: – Publikum vil være til enorm hjelp som vår åttende spiller!

Hovedtrener Fredrik Ruud gleder seg til NM Kvartfinalen i morgen og er tydelig på at hjelpen var tribunen vil være helt nødvendig for videre avansement i NM!

Se billetter til kvartfinalen her >>

Morgendagens NM kvartfinalen vil uten tvil blir årets viktigste kamp så langt i sesongen. Det står nemlig mye på spill når Fjellhammer gjester Framohallen i morgen. Selv om Bergen Håndball nå spiller på mange ulike arenaer rundt om i Bergen så falt valget på den gamle hjemmebanen som et naturlig valg.

– Vi har gjort noen gode kamper i Framohallen selv om vi ikke har tatt mange poeng så langt, det er her vi har spilt hjemmekamper i flere år i strekk og vi har god erfaring med at i slike kamper så er det nødvendig å finne de siste små marginene som kan bikke det vår vei. Dette tror vi er nettopp en av disse små forskjellene, innleder Bergen Håndball ledelsen.

– Det blir uten tvil en kamp som vi er helt avhengige av hjemmepublikumet, sier hovedtrener Fredrik Ruud.

Som Tord Vårdal sa så er også Fredrik Ruud enig om at trekningen så langt har vært god for Bergen Håndball, men han advarer også om at en ikke skal undervurdere gjestene fra Østlandet i morgendagens NM Kvartfinale.

– Fjellhammer har to gode skyttere på høyreback. Mange flinke høyrehendte spillere og tre store tunge linjespillere. De har en forsvarssjef i Johannesen som rydder mye for de to utenlandske nyervervelsene bakerst hos de grønne. De spiller med en masse energi og med en oppofrende stil. Og her vil nok mye av kampen i kampen stå i morgen. Det er her publikum vil være til enorm hjelp som vår åttende spiller!

Se billetter til kvartfinalen her >>

Fredrik Ruud føler at en potensiell cupfinale i NM er nærmere enn noensinne. Men først må gutta slå Fjellhammer i morgendagens kvartfinale og dermed se hva som eventuelt venter på den «andresiden». For at det skal bli et faktum er han tydelig på at godt publikum spiller en viktig rolle!

…Og akkurat den siste setningen kan ikke hovedtreneren tydeliggjøre nok.

– Vi er i en NM Kvartfinale og er favoritter. Vi snakker om en potensiell semifinale her til vinneren. Årets NM trekningen har i utgangspunktet vært super for oss – men vet vi at alle kamper krever en fullstendig tilstedeværelse og ingenting hadde vært bedre enn om hjemmepublikummet er det som ender opp med å være kampavgjørende i morgen…!

Se billetter til kvartfinalen her >>