Tord Vårdal: – Vi har fått trekningene slik vi vil ha det. Nå må vi ta muligheten! – Bergen

Tord Vårdal: – Vi har fått trekningene slik vi vil ha det. Nå må vi ta muligheten!

I morgen er det endelig klart for kvartfinale i årets utgave av NM, og Tord Vårdal og resten av gutta ser for seg at muligheten for å gå hele veien i år er større enn noensinne. Men først må Fjellhammer beseires i Framohallen!

Bakgrunn: To kamper unna NM-finale, må tåle favorittstempelet

Kjøp billetter til kvartfinalen her >>

Både jeg og laget er så klar som vi kan få blitt. Dette er en stor kamp, så vi kjenner virkelig lysten til å vinne i morgen, sier Tord Vårdal.

Fjellhammer er et lag jeg tror skal passe oss bra. Vi skal få kontroll på deres skyttere og mellomdistansespillere på en god måte. Jeg tror det blir en fartsfylt og underholdene kamp for publikum. I tillegg så står det jo som mange skjønner mye på spill, så dette er en kamp som en virkelig vil føle nervene, både på banen og på tribunen.

Sisteskansen som var Bergen sin bestespiller i forrige hjemmekamp mot BSK forteller så videre hva en potensiell cupfinale betyr for ham.

Jeg har faktisk vært med på en cupfinale før, og det var noe som mildt sagt ga mersmak. Sist jeg var med i Spektrum hadde jeg dog en veldig liten rolle i laget. Det hadde vært utrolig kult å kunne bidra selv på banen denne gangen.

Tord Vårdal har virkelig levert varene den siste tiden. Her fra kampen mot BSK sist helg.

Kjøp billetter til kvartfinalen her >>

Han er klar på at muligheten i år er større enn på lenge…

Vi har alle muligheter til å nå en cupfinale i år. Vi har fått trekningene så langt slik vi vil ha de, nå gjelder det bare å gripe sjansen vi har fått. Det blir utrolig spennende å se hvordan vi håndterer å være favoritter i en slik kamp som i morgen. Vi skal jo alltid huske at cup er cup, alle kan slå alle i en enkelt kamp, sier Tord.

Nå håper vi at hele Bergen mobiliserer og bærer oss frem fra tribunen i morgen. Det finnes ingenting som er gøyere enn å høre tribune brølet når man spiller de store kampene!

Kjøp billetter til kvartfinalen her >>