Les hva Fredrik Ruud sier før Elverum og se lagenes formtabell! – Bergen

Les hva Fredrik Ruud sier før Elverum og se lagenes formtabell!

Selv om vi tok årets første 2 poenger i hjemmeoppgjøret mot BSK, så var Fredrik Ruud tydelig at prestasjonen ikke var god nok. Nå forteller hovedtreneren at de er nødt til å prestere bedre enn sist om man håper på poeng i kveld.

Les også: Seime: – Elverum har en del svakheter…

Normalt sett så pleier jeg å nevne farlige enkelt individer hos motstanderne våre, men ikke i dag. Det går nemlig ikke an å beskrive laget de har, det er flere gode spillere i alle posisjoner som kan komme inn å avgjøre. Det blir uten tvil en beintøff kamp, sier Fredrik Ruud.

I fjor når vi spilte under et annet navn og farger så var vi nærme poeng inni skogen. Vi tapte med 1 mål og da var vel Imsgard i mål deres beste spiller. Den kampen husker vi godt ennå og det er helt klart noe vi må unngå i denne kampen, det tærer på og levere gode kamper men å ikke få ønskelig resultat, det vet vi og er noe vi nylig har god erfaring med.

Men nå kommer vi fra et 29-27 seier mot BSK i helgen som betydde mye for oss. Jeg har observert at de (Elverum) så langt bare har tapt mot lag med gull i drakten (Kiel), så vi satser på at det har en effekt (ettersom Bergen Håndball også har dette).

For vår del handler det om å prestere bedre enn vi gjorde i sist kamp mot Bækkelaget. Selv om det var vår første seier, så var prestasjonen langt under det vi ønsker den skal være. Vi har evaluert den og vet vi vil vise oss fra en bedre side i kveld. Men Elverum er best i Norge så det blir tøft. Det blir gøy og vi gleder oss til å møte de og resten av Terningen Arena!

Formtabellen

Det er uten tvil en tøff kamp som står for tur når Bergen Håndball gjester Elverum i kveld. Hjemmelaget har gjort reint bord i Rema1000-ligaen og leder (som forventet) tabellen. Norges beste lag har også levert godt i Europa med tanke på hva slags motstand de møter i Champions League. for etter uavgjort mot HC Vardar 1961 (tidligere Champions League mestre i 2016-17) og HC PPD Zagreb så ligger Elverum midt på tabellen i gruppen sin. Det er kun THW Kiel som har slått de hvite og svarte fra innlandet i år. Forhåpentligvis er tilfellet noe annet etter kampslutt i kveld.

Bergen har gjort sakene godt i NM med en kommende kvartfinale til helgen mot Fjellhammer. Etter seieren mot BSK sist helg så er forhåpentligvis også rusket i maskineriet borte vekk. Leander Myklebust Seime er i hvert fall offensiv før oppgjøret «de har en del svakheter som vi skal prøve å staffe dem på i morgen», sa han i gårsdagen intervju. Vi krysser fingrene på at gutta finner feilene og utnytter de maksimalt i vårt favør.

Kampen mellom Bergen – Elverum kan du se på direktesport.no kl 18:00 i kveld. Følg lenken her >>

Slik ser formtabellen ut for lagene før oppgjøret mot Elverum.