BA inn som ny samarbeidspartner! – Bergen
Foto: Njal-Arnar-Johansen

BA inn som ny samarbeidspartner!

Ny samarbeidspartner er på plass, denne gangen kan vi presentere BA – som også går inn som en av Bergen Håndballs draktsponsorer!

SE OGSÅ: Bemannings- og rekrutteringsselskapet Eterni Group ny samarbeidspartner!

Vi kan meddele om en gledelig nyhet for alle som elsker sport og håndball. BA og Bergen Håndball har nemlig skrevet under på en ny avtale som skal bidra til å styrke den økende håndball-interessen og sportslige satsingen hos BA. I tillegg til å være ny samarbeidspartner så tar også BA plass på Bergen Håndball sine nye drakter. For på både de blå og de hvite armene vil en nå se en glisende gull BA logo.

Markedssjef i Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem er svært fornøyd med å få BA med på laget som ny samarbeidspartner.

Det er svært gledelig at vi får på plass en langsiktig avtale med Bergensavisen. De er desidert best på dekning av sport i Bergen og vi møter engasjerte medarbeidere som dekker våre kamper og treninger.

han utdyper…

– Media er utrolig viktig for vår merkevare, det at BA er med oss på reisen om å bli hele byens topplag er ekstremt viktig for oss. Det gir oss viktig synlighet samtidig som det sikrer oss kvalitet av dekningen. Det tror jeg er vel så viktig, sier markedssjefen.

Også leder for forbrukermarkedet i BA, Lena Rå er godt fornøyd med å få den nye avtalen med Bergen Håndball på plass.

– Det er viktig for oss å være synlig og støtte den lokale idretten. Bergen Håndball er veldig spennende og blir et flaggskip for håndballen her vest – og den reisen vil vi i Bergensavisen være med på.

Vi har fått en sterk synergieffekt ut fra vårt samarbeid med ulike klubber og idrettsgrener i Bergen – og det skal vi bygge videre på nå – sammen med Bergen Håndball.

Nå ser begge parter frem til å skape et enda større engasjement både på og utenfor banen!

BA tar også plass på drakten! Foto: Bergen Håndball