Fredrik Ruud – Vi møter noen ordentlige gode ballspillere – Bergen

Fredrik Ruud – Vi møter noen ordentlige gode ballspillere

Bergen møter i kveld Sandnes for 4. runde i NM. Dagens motstander spiller til daglig i 1. divisjon. Hovedtrener Fredrik Ruud sier før oppgjøret at det er noen ordentlige gode ballspillere vi møter i Sandnes.

Det er klart for 4 runde i NM. Guttene våre fra Bergen satt seg i dag tidlig på spillerbussen som skal ta dem til Sandnes.

Rogalendingene vant i Bergen i 3. runde over Bjørnar fra 2 divisjon, 28-37. I tillegg har de åpnet sesongen godt med en solid seier over fjorårets beste 1.divisjonslag, Follo.

Det er en spennende kamp hvor vi møter noen ordentlig gode ballspillere, forteller Bergen trener Fredrik Ruud.

Han fortsetter…

Brødrene Knutsen styrer mesteparten av butikken sammen med Iversen på høyreback. De kommer fra en veldig sterk seier mot opprykksfavoritt Follo. Og i den kampen leverte Søraker på godt gammelt nivå med gode skudd bak fra banen. I tillegg var Steen-Hansen på høyrekant en av de mest toneangivende i den kampen. De veksler mye på 5:1 og 6:0 i sitt forsvarsspill. Og bakerst har de Fallahinejad som har levert varene bra for Sandnes. I tillegg har de hentet inn en av de aller mest toneangivende fra kvalifiseringen forrige sesong når de signerte målvakten Varpe fra Nøtterøy.

Vi ønsker gutta lykke til i kveldens oppgjør. Kampen blir dessverre ikke vist på TV.