Nedtur i Framohallen! – Bergen

Nedtur i Framohallen!

Det ble dessverre en nedtur i Framohallen i dagens match mellom Bergen-ØIF Arendal. Slik var kampen:

BAKGRUNN: Før kampen: Arendal har presset på seg!

Kampen mellom Bergen og ØIF Arendal ble en voldsom nedtur for hjemmelaget. De første 20 minuttene spiller vi helt glimrende. Utvilsomt den beste perioden så langt denne sesongen. Glitrende forsvarsspill kombinert med eminent målvaktsspill fra Tord Moen Vårdal. Phillip Holm viste at tilliten han fikk fremover på banen var fortjent.
Halveis ut i første omgang har ØIF målvakten knapt vært borti ballen og vi tar føringen 12-6.

Stemningen i Framohallen var ekstremt god og til stor glede så var det over 50 besøkende guttespillere fra Bønes håndball til stede blant de 400 fremmøtte. Sammen med et entusiastisk hjemmepublikum var vi flygende på vår tidligere hjemmebane.

Øif Arendals trener Andrè Hofstøl Jørgensen tar timeout etter 20 spilte minutter, der endrer bortelaget til en 5-1 formasjon med Olaf Hoffstad foran i fremskutte rollen. Kombinert med at vi har byttet inn vår nye bakspiller rekke, Brenne, Mossestad og Plougstrup får vi utfordringer med å finne gode løsninger. ØIF griper muligheten når vi blir sidelengs i vårt angrepsspill og de får fremprovosert tekniske feil som de omsetter til kontringsmål.
De går til pause med momentet i kampen og er kun tre mål bak ved halvspilt.

Den andre omgangen finner vi ikke noen god rytme og det bortelaget som styrer premissene i kampene, når de utligner til 20-20 etter 38 spilte føles det som vi må slite i en kamp hvor vi hadde bra kontroll. Lagene følger hverandre resten av kampen og det er først når det gjenstår 8 minutter at Øif tar ledelsen for første gang i oppgjøret. Resten av kampene blir vi jagende og usikre i vårt spill, vi ser preget ut av at nok en gang er i ferd med å rote bort en komfortabel ledelse.
Øif behersker denne fasen bedre enn oss og kontrollerer inn de to poengene, nedturen er dermed et faktum.

Vi gleder oss over den meget gode åpningen på kampen og at flere nye unge håndballspillere fikk se en spenningsfylt kamp. Nå venter en periode med gode treningsøkter slik at vi kan forlenge de gode periodene i spillet vårt.