Ruud advarer mot en gammel kjenning før Arendal kampen! – Bergen

Ruud advarer mot en gammel kjenning før Arendal kampen!

På Lørdag tar Bergen i mot ØIF Arendal til kamp i Framohallen. Det blir årets første hjemmekamp i Fyllingsdalen på en arena Arendalittene stortsett har slitt med uttellingen.

På lørdag kommer ØIF Arendal på besøk til Bergen igjen. Mange husker nok hjemmekampen i fjor i Framohallen hvor Bergen vant i siste sekund (30-29) og sendte Arendalittene hjem igjen med 0 poeng og buss. Framohallen har etter hvert blitt et sted sørlendingene gruer seg til ekstra til å besøke og har ikke tatt poeng der siden 17/18 sesongen. Den rekken håper vi nå skal fortsette, for Bergen trenger poeng.

Etter en start med stang ut for våre gutter, så kommer Arendal full av selvtillit til Vestlandet før lørdagens match. Sørlendingene har nemlig gjort reint bort i sesongstarten både i Rema1000-ligaen og i den europeiske nyvinningen: EHF European League. Det er kun 1 måls tapet på hjemmebane mot NMC Gornik Zabrze som har endt med tap (det skal dog nevnes at ØIF Arendal vant den første kampen i Polen 19-29) og dermed planer om å gå for 2 nye poeng på lørdag.

KJØP BILLETTER TIL BERGEN-ØIF ARENDAL HER >>

Den gamle kjenningen Mario Matic forteller at han har stor tro på at laget hans på lørdag skal klare å snu trenden i Bergen og for første gang på noen år ta med seg poeng hjem til Sørlandet.

Hehe, vi har en plan, sier Matic før han ligger til litt smiger for den typiske bergenseren.

– Bergen er en fantastisk by med mange flotte mennesker. Jeg stortrivdes der når jeg spilte uke inn, uke ut i Framohallen for noen år siden. Så dette blir bare gøy, ler Mario Matic via telefon fra Arendal.

Han fortsetter så videre…

Det er spennende med så mange lokale spillere i Bergen troppen. Spesielt kjekt å se 02 generasjonen som får mer og mer ansvar. Jeg gleder meg også til å spille mot tidligere lagkamerater. Ellers blir det tøff kamp som alltid i Framohallen. Tord i mål er alltid noen hakk bedre i Framohallen enn andre haller, avslutter Mario med et lite stikk til vår eminente sisteskanse.

Mario Matic for ØIF Arendal sist sesong. Den gang tapte de i Bergen i siste sekund, nå er han klar for en ny kamp for bortelaget i Framohallen. Foto: ØIF Arendal

KJØP BILLETTER TIL BERGEN-ØIF ARENDAL HER >>

Hovedtrener for Bergen, Fredrik Ruud er før kampen tydelig på at det er presist Mario Matic som en må holde et ekstra øye til før helgens oppgjør.

Det har skjedd noen endringer i Arendal og for første gang på lenge så føles det litt som at vi skal møte et annet lag enn vi har gjort de siste sesongene. Etter Vidovic dro har Matic slått ut i full blomst og det er uten tvil mannen å ha et ekstra øye til i kampen på lørdag. I tillegg har de fått inn anvendelige og gode Magnus Søndenå som gjennom sitt kloke håndballhode bidrar veldig positiv inn i dette laget. Når også Herman Vildalen forsvant fra venstrebacken, så har unggutten William Fiala tatt for seg der og er en spiller som alltid spiller med hjertet utenpå drakta. Til å binde sammen det hele bakover er den rutinerte dansken Børm kommet inn. En berikelse for den norske ligaen. Simonsen på høyrekant har vært ute med brekt nese, men sies å skulle være tilbake til kampen mot oss på lørdag. Og på den andre kanten blir det spennende å se om Hoffstad fortsetter den fine utviklingen. Bakerst har de en mann som alltid kan stenge i tidligere «Bergensgutt» Kristjian Jurisic. Alt i alt, det blir en veldig tøff match!

Fredrik Ruud fikk virkelig kjenne på følelsene sist hjemmekamp mot Halden. Nå er han og resten av guttene klar for å ta i mot ØIF Arendal hjemme i Framohallen.

Matchen spilles i Framohallen på Lørdag klokken 17:00. Se Bergen-ØIF Arendal «ringside» for 100 kroner voksen billett og 50 kroner for barn. Kjøp billetter her!