Kampdag! Stavanger – Bergen i NM – Bergen

Kampdag! Stavanger – Bergen i NM

Bergen Håndball skal spille sin 3. kamp på under 1 uke – nå er det Stavanger som står for tur, 3 runde i cupen!

Norgesmesterskapet i håndball er alltid en gjev tittel. I NM er det alltid mange lag med store ambisjoner. Hver kamp er avgjørende og således vil 60 minutter under toppnivå være nok til å velte ett hvert lags drøm.
Innledningsvis må lagene lengre ned i divisjonssystemet spille mot hverandre før de i 2 evt 3 runde kan møte lag fra Rema 1000 ligaen.
Stavanger slo i 2.runde Varhaug forholdsvis enkelt 34-25.

Fredrik Clementsen foto: Kjell Eirik Henanger

Vi sitter oss derfor på bussen mot Stavanger onsdag vel vitende om at det er ingen walkover som venter. Det kommer til å stå ett heltent Stavanger lag med følelsen av at de har alt å vinne.
Heldigvis kan trener Fredrik Ruud melde at vi ikke har ytterligere skader i troppen.

Solvang, Hvidsten og Elgestad er foreløpig utilgjengelig for spill, men inn i kamptropp kommer Henrik Lunde for første gang denne sesongen.

«Stavanger er et spennende lag som har noen nye spillere i stallen. Siden sist sesong har de blant annet mistet Jonas Jensen til Halden, som var god mot oss på lørdag. Bakerst har de bergenseren Robart Jansen som er tilbake fra en skade han pådro seg i første cupkamp mot Varhaug. Kanskje kan dette laget nærme seg storebror Viking denne sesongen», avslutter Ruud.

Kampen vises ikke på direktesport, men vi skal oppdatere i våre sosiale medier underveis.