Fredrik Ruud – Det ryktes om en veldig harmonisk stemning i Halden – Bergen

Fredrik Ruud – Det ryktes om en veldig harmonisk stemning i Halden

Før morgendagens kamp så har vi selvsagt tatt et lite ord med sport og hva tanker de utgjør seg om den kommende motstanderen fra Østlandet. Hovedtrener Fredrik Ruud forteller om noen interessante rykter knyttet til akkurat Halden.

Det ble et knepent tap på onsdag mot Nærbø, nå skal gutta opp i ringen igjen og forhåpentligvis skyte hull i nettet bak Halden målvakten. Før kampen mot Halden spiller Fana-Byåsen på samme arena og denne gangen har Fana og Bergen Håndball gått sammen for å lage et dobbeltarrangement.

Hovedtrener Fredrik Ruud har god tro på gutta, men advarer samtidig om at Halden slettes ikke er noen kasteball selv om de er tippet et stykke ned på tabellen.

KJØP BILLETTER TIL BERGEN-HALDEN HER (DOBBELTARRANGEMENT)

Det er et lag som ser veldig spennende ut.

Halden har gjort noen forandringer siden sist år og det ryktes å være veldig harmonisk i ulvenes tropp så langt denne sesongen. Trym Bilov Olsen og Kristoffer Henriksen har gått til Runar og i tillegg forsvant deres storskytter Toke Schrøder, men Truls Grøtta har virkelig fått en ny vår og i tillegg har de fått inn den gode venstrebacken Jørgen Jansrud. For å komplementere dette har de også hentet inn danske Jonas Jensen og irske Joshua Grace. Det har vært et tap for de å miste talentet Kasper Lien på høyre kant, men til gjengjeld har nysigneringen Linder bøttet inn mål i treningskampene. Tar du med at de kanskje har landets beste målvakt i Morten Nergaard bakerst og en meget god linjespiller i Hannes Nystrøm, så er Halden et lag som har blitt tippet svakere enn de kommer til å ende til slutt.

Storscoreren fra oppgjøret i Nærbø, Birk Inselseth (som hadde 7 kasser) deler den samme oppfatningen som treneren sin.

De virker mer sammensatt nå enn tidligere. Det er et tøft fysisk lag, men vi har stor tro på oss selv. Vi satser på å få noen gode opplevelser og skal ta dem på lyst og energi. Vi er klare for poeng i morgen i Fana Arena.

Billetter til oppgjøret mellom Bergen og Halden kan du kjøpe her. I prisen får du også Fana sin kamp mot Byåsen som har kampstart klokken 15:00 (Bergen-Halden har kampstart 17:30).