Fredrik Ruud sine tanker om Nærbø – Bergen

Fredrik Ruud sine tanker om Nærbø

Hovedtrener Fredrik Ruud ser frem til å endelig komme i gang med årets sesong. Pausen av tellende kamper har nemlig vart i aller høyeste grad for lenge – og Nærbø borte blir en svært tøff start!

– De har fått et par skader innledningsvis i sesongen og da spesielt blant de nye signeringene. Den danske bakspilleren Haman-Boeriths som tidligere har erfaring med Champions League spill med Skjern skadet kneet i en av sine første økter for jærbuene. Dermed er han trolig ikke med og ute en stund til. I tillegg er Stian Vigre også ute med en skade i kneet. Noe som gjør at laget er litt enklere å spå…

LES OGSÅ: Bergen Håndball og Hummel er klar for sesongstart!

Hva utgjør det?

– Tja… Stammen er vel så og si uendret i laget. Det vil si de har nettopp det samspillet med Andreas Haugseng og co som tidligere har storspilt og som kanskje blir den viktigste faktoren for Nærbø.

Han fortsetter…

– Riktig nok har noen spillere forsvunnet hen også, som bergenseren Sindre Heldal (til Elverum), men John Thue har tatt opp arven og blir akkompagnert av nordlendingen Gustav Halvorsen. Bakover på banen er Rassin Haugseng sjefen sammen med Ole Nærland og bakerst står Vegard Bakken Øien i målet, så dette er et meget godt lag.

– Men det blir en morsom bortebane og det blir nok stor stemning selv om det «kun» er 500 tilskuere i Nye Loen. Bergen gleder seg hvert fall til å komme på besøk!

Se Nærbø-Bergen Håndball i morgen kl. 18:30, finn kampen her >>