Bergen Håndball og Hummel er klar for sesongstart! – Bergen

Bergen Håndball og Hummel er klar for sesongstart!

I morgen smeller det – det er duket for sesongstart på bortebane mot Nærbø, hvor jærbuene melder om et utsolgt Nye Loen! Hva passer vel bedre enn at Bergen Håndball pynter seg litt ekstra flott for anledningen?

BAKGRUNN: Avslutter strålende samarbeid!

Tidligere i sommer ble det kjent at samarbeidet med Select Sport avsluttes etter nærmere 10 år som samarbeidspartnere.

Dermed var jobben som utstyrsleverandør for hele Bergen sitt håndball lag ledig.

Den jobben ble fort tildelt Hummel.

For når våre gutter starter den nye sesongen i Rema1000-ligaen så er det i hvite hummel drakter og dog ikke den blå som tidligere er vist. Det er naturligvis kun på grunnlag av at Nærbø også er blå og man i den anledning må spille årets første kamp i bortedraktene.

Den hvite bortedrakten til morgendagens kamp mot Nærbø. Foto: idrettslaget Bergen Håndball

Se Nærbø-Bergen Håndball i morgen kl. 18:30, finn kampen her >>

I Bergen Håndball har det vært viktig å være nøytral. Vi skal være en klubb for hele Bergen. Et mål for unge håndballspillere på tvers av bydelene og kommunene i regionen vår. Da er vi helt avhengig av å ha en identitet og profil som folk lett kan kjenne igjen, sier markedssjef i Idrettslaget Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem.

– Fargeprofilen er en lengre prosess som vi har hatt sammen med Hummel og Mistrol og som nå bærer frukter ved å se hvor flott resultatet er blitt, forsetter han mens han henviser til de blå og hvitedraktene med gulldetaljer på.

Også Jørgen Fjeldstad fra Hummel er svært fornøyd med hvordan profilen til den nye klubben har vokst frem til å bli.

– Profilen blir ikke kul, den ER kul!

Han forteller at Idrettslaget Bergen Håndball og Hummel har signert en langtidsavtale på 5 år.

– Vi har lyst å være med på denne reisen fra at en ung lokal håndballspiller kan gå i gradene og tilslutt ende opp som en topphåndballspiller, sier Jørgen Fjelstad på pressekonferansen for halvannet uke siden.

(Se mer av intervjuet med Jørgen fra Hummel i videoen under).

Dermed vil klubbens første tellende kamp gå inn i historiebøkene som hvitkledd og ikke mørkeblå, men vi velger å si nesten det samme som Jørgen Fjelstad gjorde. Det BLIR kult!

Se gutta med de hvite hummel draktene i aksjon i morgendagens kamp mot Nærbø. Kampen kan du se direkte klokken 18:30 på direktesport.no.