Avslutter strålende samarbeid – Bergen

Avslutter strålende samarbeid

FyllingenBergen har brukt Select som sin totale samarbeidsleverandør på utstyr i hele ni sesonger. Det har vært et fantastisk samarbeid, men nå er det samtidig klart at avtalen ikke blir forlenget videre.

Markedssjef Andreas Gjeitrem kommenterer dette slik.

– Vi er utrolig godt fornøyd med det samarbeidet vi har hatt med dem over så mange år. De leverer alltid som avtalt og vår kontaktperson i Bergen, Stig Hovland har vært der for oss hver eneste gang vi har trengt noe ekstra. Servicen har rett og slett vært helt upåklagelig, innleder Andreas.

Han forklarer videre hvorfor det ikke blir flere sesonger med den danske sportsleverandøren.

– Det var ingen enkel beslutning. Disse avtalene skrives gjerne over fire eller fem sesonger. Nå kjente vi at tiden var inne for å teste en annen samarbeidspartner på utstyret til spillerne. Det handler rett og slett om at vi ønsker å skape en ny profil og i lys av dette har vi valgt en annen retning, sier den konstituerte daglige lederen.

Han trekker frem flere høydepunkter under alle disse årene.

– Vi har vært i tre NM-finaler og vunnet to av disse. Sammen har vi også arrangert håndballskoler og aktiviteter for tusenvis av barn. Vi har også spilt Europa-cup i flere sesonger, blant annet med to semifinaler i Challenge cup. Det har vært en flott reise sammen med en solid samarbeidspartner.

Som nevnt over vil klubben spesielt takke selger for Select Stig Hovland for et meget godt samarbeid. Han har vært høyt og lavt for å gi oss den beste servicen som trengs for at vi skal levere topp resultater på banen.

FyllingenBergen har hatt dialog med flere ulike aktører og det er ventet at en ny samarbeidspartner på klubbens utstyr vil bli presentert om kort tid.

Tidligere sesongers Select drakter