Unge talenter forlenger – Bergen

Unge talenter forlenger

Den unge trioen i form av Marcus Robson (målvakt), Sander Elgestad (bakspiller) og Henrik Lunde (bakspiller) har alle forlenget sine avtaler med FyllingenBergen.

Disse tre ungguttene er alle en del av 2002-årgangen (Lunde, 2003) som stadig tar nye steg i i utviklingen sin. Alle tre skulle denne sesongen fått verdifull erfaring med spill for Fyllingen Håndball i 2. divisjon, noe som dessverre ikke lot seg gjennomføre. I stedet har guttene trent 100 % med elitelaget hele sesongen. Nå er planen at trioen forhåpentligvis får etterlengtet kamptilbud i 2. divisjon og kanskje kan banke enda sterkere på døren inn mot elitelaget i løpet av den kommende sesongen.

Fredrik Ruud håper at guttene kan få en enda bedre hverdag kommende sesong.

– Disse guttene har egentlig blitt satt litt på stedet hvil i forhold til den kamptreningen de gjerne skulle hatt denne sesongen. Samtidig har alle sammen fått matchet seg mot de beste på trening hele veien, noe som selvsagt også har vært viktig for dem. De har fått gode muligheter til å utvikle seg fysisk og Marcus har også trent seg opp igjen etter sin skade. Den jobben må bare gjøres videre, så krysser vi fingrene for at kamptilbudet deres blir mer optimalt når vi kommer i gang igjen med ny sesong over sommeren, sier Fredrik.

Med de tre lovende talentene på plass er troppen mer eller mindre klar for neste sesong. Nå teller den 18 spillere, men vil bli supplert med en lokal spiller til i nær fremtid.

– Jeg synes vi har fått på plass en fin tropp med tanke på neste sesong. Det er flere lokale spillere enn på svært lang tid og jeg merker på gruppen at det er en ambisiøs gjeng som virkelig ønsker å ta steg i utviklingen sin. Vi skal fortsette å bygge et solid apparat rundt dem slik at vi kan legge forholdene enda bedre tilrette for at de kan prestere og utvikle seg optimalt videre, avslutter Ruud som allerede er langt på vei med planleggingen av neste sesong.