– Erstatter på plass! – Bergen

– Erstatter på plass!

Didrik Linderud måtte dessverre legge opp sin spillerkarriere alt for tidlig. Nå er hans erstatter på høyrekanten på plass. Det blir 18-åringen Tobias Holm som kommer seinest fra Bjørnar.

Fakta:
Navn: Tobias Holm
Alder: 18 år
Posisjon: Høyrekant
Tidligere klubb: Bjørnar

Tobias Holm er en spennende ung gutt som passer godt inn i den satsingen som gjøres i FyllingenBergen. Han er ambisiøs og villig til å jobbe hardt for å utvikle seg videre som spiller. Arna-gutten har vært mye bakspiller i sin ungdomstid, men skal bekle høyrekanten vår sammen med Ebbe Stankiewicz når sesongen kommer i gang.

Det obligatoriske signeringsbilde

Holm er allerede i gang med treningen i ny klubb.

– Jeg fikk være med på et par treninger tidlig og kjente at dette virkelig var noe for meg. Jeg har blitt tatt godt imot og kjenner at det er veldig profesjonelt i forhold til det jeg er vant til. Både spillere og trenere har imponert meg, så jeg gleder meg bare til fortsettelsen. Jeg har trent en del med Viking og det har også hjulpet meg til å tilpasse meg et høyere nivå, sier Holm.

Nå blir det jobbet mot en ny rolle på banen.

– Jeg skal bruke mye tid på å tilpasse meg kantrollen kontra bakspiller som jeg har mest erfaring med. Det har gått fint så langt, men det er selvsagt et stort sprang når vi kommer ut i tøffe kamper. Styrkene mine er nok at jeg er hurtig og har bra spenst, fortsetter unggutten.

Se også >> Sondre Skare (19) har signert!

Kan du fortelle litt om din bakgrunn på veien mot elitserien?

– Jeg startet med ballsidighet i Bjørnar-systemet og spilte både håndball og fotball frem til jeg var 14 år. Med en pappa som ivrig i håndballmiljøet ble det veldig naturlig også for meg. Vi har hatt et veldig godt miljø i Bjørnar og det skal ha mye av æren for at jeg har utviklet meg godt som spiller.

Fredrik Ruud er glad for å ha lysluggen på plass i troppen.

– Tobias har kommet fint inn i laget på den korte tiden han har trent med oss. Han skal jobbe masse med sin nye rolle på kanten, men jeg ser et stort potensiale i han. Det er gledelig at vi kan få frem enda flere lokale spillere i troppen vår. Det er slik vi helst vil ha det og jeg er komfortabel med at han sammen med Ebbe skal løse høyrekanten vår på en god måte når sesongen kommer i gang, sier Ruud.