Porsche med spillvill premie til tilfeldig billettkjøper og banens beste! – Bergen

Porsche med spillvill premie til tilfeldig billettkjøper og banens beste!

Under ettermiddagens kamper i Fana Arena er det Matgal og Porsche Bergen som er kampsponsorer – og begge samarbeidspartnerne har valgt å slå ordentlig på stortrommen for håndballpublikummet i Bergen!

Det blir en håndballfest uten like i ettermiddag fra klokken 15:00 når Fana tar imot Byåsen til dyst. Senere skal Bergen møte Halden (17:30) og mellom kampene skal hallen farges mørkblå og gull.

Men det skjer også mye annet før, under og mellom kampene. Matgal og Porsche er kampsponsorer og har valgt å gi ekstra gass sammen med oss for å laget et flott arrangement denne lørdagsettermiddagen ved Fana Arena.

Utenfor Fana Arena vil en nemlig finne stilige food-trucks fra Matgal som serverer familiemiddagen i form av byens beste burgere. I tillegg vil Porsche være til stede med sine nyheter og tilfredsstille alle våre bildrømmer. Men det stopper ikke der. For Porsche har tatt det et steg videre også. De står nemlig for premiene under dagens arrangementer – og dette kan være godt for deg dersom om du er like heldig som «Fetter Anton».

For det skal nemlig trekkes en helt unik premie blant alle billettkjøperne. Den heldige vil bli invitert med på Porsche sitt kommende arrangement «Porsche World Roadshow» i Rudskogen. Her vil DU få muligheten til å teste de nyeste og råeste bilene i katalogen til Porsche – på bane!

Porsche tar med seg over 20 biler til Rudskogen og Porsche Taycan er selvsagt en av disse.

Når det kommer til Banens beste pris så er den ikke fult så eksklusiv som den overnevnte premien, men undertegnende tviler på at dagens beste håndballspiller vil «gå» skuffet hjem av den grunn. For premien vil være muligheten til å låne en helt ny Porsche over en avtalt periode. Dermed kan Bergen sin beste spiller titt og ofte kjøre innom Matgal for en burger eller to til!

Alt ligger altså til rette for et fyrverkeri av et arrangement i Fana Arena i ettermiddag. Det er fortsatt ikke for sent å kjøpe billetter til oppgjørende, men vi vil anbefale deg å være rask – for her er det mye gøy som skal skje i løpet av dagen!

Kjøp billetter til kampene her!