Solid seier i Stavanger! – Bergen

Solid seier i Stavanger!

Bergen Håndball hadde god kontroll fra start til slutt på cupkampen i Stavanger. Slik var oppgjøret!

Gutta leverte i kveld en solid innsats i Stavanger Idrettshall. Bergen Håndball gikk like etter startfløyten hadde gått opp i en solid ledelse og ledet allerede med 7 mål før 10 minutter var spilt. I førersetet var det Birk Hermann Inselseth og Philip Holm som sto på gasspedalen med henholdsvis 4 – og 3 mål.

Også karen fra Fyllingen, Daniel Dimitrijevic ville være med på leken og fikk notert seg med noen nettkjenninger innledningsvis.

Men selv om Bergen kjørte på, så ville også hjemmelaget fra Stavanger vise at de kunne spille håndball. Det viste de også sporadisk, men forskjellene på laget var jevnt over tydelige både fremover og bakover gjennom den første omgangen.

Mot slutten av omgangen skulle stort sett alle på banen for Bergen hatt ballen i nettet ved en eller flere anledninger, dermed ble også antall scorende mål til pause nok så godt for våre gutter. Pauseresultatet ble nemlig 12-20 til Bergen.

Daniel Dimitrijevic leverte virkelig varene for Bergen Håndball i dag.

2. omgang var således en repetisjon av første omgang hvor Bergen igjen var det førende laget fra start til slutt. Dog så skulle hjemmelaget fra Stavanger nekte å la våre gutter lede med mer enn ti mål. For ved hver anledning når Bergen Håndball skøyt seg opp i en 11 målssledelse, så var siddisene raskt fremme og fikk avverget elvemålsledelsen.

Men om vi ledet med 9,10 eller 11 var vår tidligere nevnte kantspiller, Daniel Dimitrijevic så og si like glad for. Han var nemlig fullstendig heltent og herjet med Stavanger forsvaret og med Marcus René Næss Soltvedt satt de 12 kasser til sammen (6 hver).

Også Hovedtrener Fredrik Ruud skryter etter kampslutt…

Dette var en profesjonell kamp av guttene. Vi leverer en god prestasjon fra start som gjør at vi klarer å få god kontroll på kampen allerede tidlig. Det gjør at vi får brukt laget godt og flere som har spilt lite i de første kampene fikk stå mer i dag. Leif Erik Brenne og Daniel Dimitrijevic skal få veldig skryt for prestasjonen de leverer.

Tilslutt ender kampen 24-36 til Bergen Håndball og gutta går dermed komfortabelt videre til 4 runde i cupen. Nå venter en tøff kamp mot Runar i Sandefjord kommende helg.