FØR KAMPEN: Arendal har presset på seg! – Bergen

FØR KAMPEN: Arendal har presset på seg!

Sørlendingene har startet sesongen godt og er sterk i troen på at seiersrekken skal fortsette når de besøker Framohallen. Her må de tro om igjen!

KJØP BILLETTER TIL BERGEN – ØIF ARENDAL I FRAMOHALLEN I DAG KL. 17:00 HER >>

Det blir en krevende nøtt å knekke, sier Arendal trener André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no før avreise fra Sørlandet.

I samme sak er han tydelig på at styrkeforholdet mellom klubbene slettes ikke kan gjenspeiles i tabellposisjonen for de to lagene.

– Nei, det er kun spilt tre kamper og Bergen er bedre enn tabellen viser, sier treneren.

Det kan vi selvsagt si oss enig i, for som tidligere nevnt så har Bergen hatt en ordentlig stang ut start på årets rema1000-liga sesong. For med knepent tap i Nærbø og Sandefjord i sluttminuttene og poengdeling mot Halden hjemme så gir fasiten 1 poeng. Det poenget skal dog forhåpentligvis bli til 3 poeng i dag ved kampslutt.

For sisteskanse i Bergen, Tord Vårdal, sier før matchen at han er sikker på at det blir en fight helt til døren men at poengene blir «heme».

Tord Vårdal, Birk Inselseth og Philip Holm har alle troen på 2 poeng i dagens match.

I likhet med trener, Fredrik Ruud så forteller Tord at vi skal passe oss for en gammel kjenning i Arendal troppen, men at gjestene skal slite med å ta poeng i Framohallen, for historisksett så har Arendal slitt med uttellingen i Nordens paradis.

LES OGSÅ: Ruud advarer mot en gammel kjenning!

Med tanke på historien og tabellsituasjonen så er det uten tvil Sørlendingene som kommer i Framohallen og har press på seg. Den situasjonen har våre gutter i gull og mørkeblått tenkt til å dra nytte av.

KJØP BILLETTER TIL BERGEN – ØIF ARENDAL I FRAMOHALLEN I DAG KL. 17:00 HER >>