NM kvartfinale neste! – Bergen

NM kvartfinale neste!

Bergen leverte i kveld varene når det gjaldt som mest. For etter en periode med flere poengtap i serien så smakte NM seieren i Sandnes svært godt!

Bakgrunn: Vi møter noen ordentlige gode ballspillere!

Kvartfinale i NM er neste punkt på listen i hvert fall om en tenker på cupen og muligens også drømmer om spektrum. For etter at Bergen vant kveldens kamp mot Sandnes så er spektrum slettes ikke SÅ langt unna lengre.

Kampen i seg selv var en klassisk slite kamp, det sa Fredrik Ruud like etter kampslutt.

Det er en klassisk slite kamp. Vi er det beste laget, men Sandnes rullerer godt på laget og er tålmodig i angrepsspillet. Vi har hele tiden et lite overtak, men klarer ikke kutte strengen før det er igjen ca 10 min. Godt fornøyd med at vi er videre til kvartfinale og reisen mot spektrum fortsetter.

Hovedtreneren smiler og er tydelig fornøyd med å få en ny seier i NM. Han trekker samtidig frem to av guttene som imponerte han mest i dag.

– Mange gjør en god innsats på banen i dag, men jeg vil spesielt trekke frem Ebbe Stankiewicz og Sebastian Mossestad. Førstnevnte setter det meste han får, spesielt fra leget i kant. Han står også godt bakover. Sebastian spiller dog kun forsvar i dag, men han binder det hele godt sammen. Er også veldig flink i ankomstfasen vår.

Jeg er fornøyd i dag, kunne fort blitt et par flere mål også. Kommer mange muligheter for meg når vi spiller godt forsvarsspill og angrepsspill. Det er deilig å være enda et steg nærmere spektrum, sier 8 målscoreren Ebbe etter kampslutt.

De øvrige NM kampene som skulle spilles i dag endte slik (fra før var ØIF Arendal, Elverum og Haslum klare for kvartfinaler):

Nå er det en uke til neste oppgjør, da kommer BSK på besøk Åsane Arena. Billettsalget til denne kampen åpner tidlig neste uke.