Seime: – Elverum har en del svakheter… – Bergen

Seime: – Elverum har en del svakheter…

Vår første seier i årets Rema1000-ligaen har så vidt latt seg dempe, nå er det allerede klar for en ny kamp i seriespillet. Bergen sitter seg nemlig på en SAS-maskin fra Flesland med slutt destinasjon langt inne i de dype skoger hvor mygg og elg i praksis er vanlige husdyr. Terningen Arena er neste stopp!

Det var en lang intro. Men i krig og kjærlighet er alt lov. Nå fikk vi kjenne på følelsene hjemme mot BSK sist når Bergen Håndball endelig tok sin første seier i Rema1000-ligaen. Dermed så starter krigen nå.

…Selv om det ligger noe sannhet i det uvanlige valget av husdyr langt inne i det mørke skoger på Østlandet, så er ikke det dagens «kraftigste skudd» fra oss i Nordens paradis. Det «skuddet» står nemlig kantspiller Leander Myklebust Seime for.

– Elverum har en del svakheter som vi skal prøve å staffe dem på i morgen.

– Misforstå meg rett, Elverum er som de fleste vet et godt lag, men de er slettes ikke umulig å slå, sier Leander.

– Jeg kjenner en del av gutta, så det skal bli gøy å møte gamle kompiser igjen. Men vennskapene blir satt på pausene når kampen blåses i gang. Vi har fått mersmak av 2 poengere etter oppgjøret mot BSK. Det er ikke noe som er morsommere enn om vi klarer å vinne ute i skogen og ta nye 2 poeng i morgen.

Leander Myklebust Seime er offensiv før borteoppgjøret mot Elverum. Foto: Bergen Håndball

Leander smiler lurt, han vet at han muligens trakker på noen tær her i intervjuet. Han ser seg derfor nødt til å også snakke opp sine gamle kamerater litt.

Nei, altså det er jo alltid gøy å komme til Terningen Arena og spille kamp. Det er jo soleklart en av de tøffeste bortekampene for et hvert lag. Nå når hallene er åpnet opp igjen så kommer vi virkelig til å kjenne på trykket fra Taigan, men for min del så elsker jeg å komme dit og kjenne på hatet og buingen fra tribunen.

Nå har vi fått inn 2 gode dager med mye forberedelser til i morgen, og nå er vi er veldig klare til kamp igjen. Vi gleder oss veldig til å frustrerte gutta fra skogen, avslutter han.