Kapteinen: – Lysten på årets første seier er stor! – Bergen

Kapteinen: – Lysten på årets første seier er stor!

Det er ingen hemmelighet, guttene i Bergen Håndball kunne gjerne ha tenkt seg litt flere poeng før programmet i oktober skytes i gang – men der ballen har gått stang ut så håper kaptein Fredrik Clementsen på at klisterkulen skal gå andre veien i dagens dobbeltarrangement!

Billetter til dagens kamper finner du her

Treningsuken har vært bra, innleder kapteinen.

En kan se at vi har ordentlig lyst på 2 poeng nå. Så langt står vi med 1 det er langt i fra godt nok i forhold til hvor vi ønsker å være. Vi er definitivt gode nok, vi må bare ha litt stang inn også, smiler han.

Vi er godt forberedt til kampen. Lysten på årets første seier er som sagt veldig stor!

Videre forteller han mer om forventningene og hva han håper skjer i dagens hjemmekamp mot BSK.

Jeg tror kampen idag blir en spennende kamp med to lag som kommer til å kjempe hardt om poengene. Jeg føler at Bækkelaget er et lag som passer oss godt, og har god tro på at vi tar våres første 2 poenger i dag. Bækkelaget har fått tilbake storskytter Sundal (som for øvrig har blitt rema1000-ligaens toppscorer de siste årene), så det blir interessant å se hvor mye det betyr for de. Og så håper jeg at naturligvis at så mange som mulig kommer på kamp for å skape en god stemning i hallen. Det er helt nødvendig for at alle poengene blir værende i Bergen.

Tar du kapteinens anbefaling? Ta på deg støvler og regnfrakk så ses vi i Åsane Arena (husk at en kan også spise middag mellom kampene i den splitter nye kantinen)

Billetter til dagens kamper finner du her

Fredrik Clementsen i årets første hjemmekamp mot Halden i Fana Arena. Nå står et nytt dobbeltarrangement for tur. Foto: Kjell Eirik Henanger