Ruud før BSK: – Vi gleder oss veldig! – Bergen

Ruud før BSK: – Vi gleder oss veldig!

I morgen er det duket for nytt dobbeltarrangement. Denne gangen sammen med Tertnes i Åsane Arena. På andre siden av banen står Flint og Bækkelaget klar til kamp, og Fredrik Ruud har naturligvis, som alltid, satt ord på det kommende arrangementet.

Kjøp billetter til dobbeltarrangementet i Åsane Arena her

Vi gleder oss til å få lov til å ta del i byens nye storstue når vi besøker Åsane Arena. Et flott anlegg som vi håper mange vil besøke i morgendagens dobbelkamp.

Hva tenker du om den kommende kampen?

– Bækkelaget er et lag som har prestert godt så langt i sesongen, men fikk seg en knekk sist når de røyk for Halden i cupen. Ikke overraskende at det kom en slik kamp etter å ha levert veldig bra både i Norge og Europa så langt i sesongen.

Ruud henviser til at etter en solid sesong i fjor så fikk BSK muligheten til å spille i Europa i år. Der gjorde de som nevnt god figur mot Motor-Politekhnika fra Ukraina.

– Det er et godt lag vi møter. Bjørnstad har levert meget bra i mål for de så langt, som gjør at de har to målvakter på et veldig høyt nivå. På høyre kant har de bergenseren Ulrik Eriksson som kan være en artist i det han foretar seg. De har tilført laget noe dansk dynamitt i laget og sammen med Osingen Kallestad så danner de et godt midtforsvar. Fremover må vi alltid vakte oss for duellspilleren Johnsen som blir satt i situasjonen av playmakeren Christensen som er ny denne sesongen.

– Det blir en tøff kamp men guttene er sultne på å ta årets første 2 poenger, så vi har stor tro på at morgendagens oppgjør kan ende med seier. Så satser vi også for at damene i Tertnes leverer varene mot Flint i kampen før oss!

Kjøp billetter til dobbeltarrangementet i Åsane Arena her

Philip Holm fra sist hjemme oppgjør mot Arendal. foto: Kjell Eirik Henanger