Før kampen: Bergen Håndball – BSK – Bergen

Før kampen: Bergen Håndball – BSK

Om få timer er det avkast i Åsane Arena. Les deg opp på arrangementet og hvordan formen er på de to lagene fra Rema1000-ligaen for herrer!

Endelig skal vi spille vår første hjemmekamp i Bergens nye stor stue. Åsane Arena er et fantastisk anlegg som byr på det ypperste av det ypperste når det kommer til innendørssport. Hva er vel bedre da enn å arrangere et dobbeltarrangement med både Bergen Håndball og Tertnes i spissen?

Kjøp billetter her

For før Bergen Håndball møter Bækkelaget så er det nemlig damene fra Tertnes som skal i ilden. De møter Flint Tønsberg (noe som de også gjorde tidligere i uken bare i NM sammenheng) og håper på å gjenta suksessen fra sist.

Men selve høydepunkt for vår del er naturligvis også vår kamp. Vi tar imot et BSK lag som har hatt god styr på maskineriet så langt i sesongen. For med 3 seiere og 1 tap i Rema1000-ligaen så ligger østlendingene på en flott 5 plass med 6 poeng i banken. Gjestene har også gjort god figur i europeisk sammenheng, men måtte se seg tapt i NM under besøket borte mot Halden.

Selv om gjestene har hatt 2 tap etter sitt europeiske eventyr så må man allikevel ikke tro at formen nødvendigvis er dårlig. Vår egen Fredrik Clementsen advarer nemlig mot at Bækkelagets storskytter Sundal er tilbake fra skade, en kar som de aller fleste innenfor norsk håndball kjenner til.

Bergen Håndball har derimot hatt en god flyt i NM og trakk Fjellhammer på hjemmebane i kvartfinalen, et oppgjør som blir svært spennende (den 10 oktober). I rema1000-ligaen er dog ikke skytterarmene helt innskutt enda. Totalt har Bergen Håndball kun tatt 1 poeng i sesongoppgjøringen, det var hjemme mot Halden. Allikevel, våre gutter har vært fult på høyde med både Runar og ØIF Arendal, som er kanoner i norsk målestokk og som er tippet helt i toppen – så dagens kamp kan man på mange måter si er åpen.

Slik ser formtabellen ut før dagens kamp mot Bækkelaget. Foto: Bergen Håndball

Lagene står i hvert fall klar på hver sin banehalvdel fra klokken 18:00. Først spiller Tertnes mot Flint 16:00 og billettene for oppgjøre(t)ne gir deg tilgang til begge kamper. Så bli med på dobbeltarrangement og håndballfest, bli med på moroa!

Kjøp billetter her