To livsviktige kamper! – Bergen

To livsviktige kamper!

I dag er vi kanskje entret den viktigste uken i sesongen 2021/22 for Bergen Håndball, for de to kommende kampene kan være altavgjørende for hva divisjon klubben spiller i for neste sesong.

Det skal fortsatt spilles mange kamper i årets sesong, men allikevel så må vi tørre å si at de kommende kampene kan være altavgjørende for hva slags divisjon klubben spiller i neste sesong.

Det er helt avgjørende at den vonde trenden til Bergen Håndball snur nå.

Onsdag reiser guttene til Oslo for å møte Haslum som regelrett har slitt i hele år. Den gamle storheten er i likhet med Bergen Håndball i en svært krevende periode og har kun et lite lysglimt mot Halden å vise til i årets sesong, (i hvert fall visst en ser utelukkende på resultat) et oppgjør som endte med 37-30 seier for de røde.

– Akkurat nå føles alt bare helmørkt ut, sa Stian Brevik i Haslum etter sist oppgjør mot Sandefjord borte.

…Og nettopp Sandefjord er den andre kommende motstanderen for Bergen Håndball denne uken.

For på Lørdag gjester Sandefjord Bergen i det kommende dobbeltarrangementet i Fana Arena. I likhet med Haslum så er de blå fra den gamle hvalfangerbyen også i generelle vansker.

Begge de aktuelle klubbene ligger sammen med Nøtterøy Håndball under nedrykksstreken med kun et poeng opp til (du gjettet riktig) Bergen Håndball.

Dermed vil de kommende kampene være livsviktige for Bergen Håndball med tanke på å holde konkurrentene på tabellen bak seg.

Det første oppgjøret spilles i Nadderud Arena onsdag 18:30 og kan sees på direktesport.no (eller i denne lenken) mens oppgjøret mot Sandefjord får du servert fra tribunene plass i Fana Arena (billetter i salg om få timer).