Ebbe før rekruttlandslagskampen: – Jeg gleder meg veldig! – Bergen

Ebbe før rekruttlandslagskampen: – Jeg gleder meg veldig!

I kveld møter Ebbe Stankiewicz og resten av rekruttlandslaget Wisla Plock til det første av to oppgjør i Polen, og han legger ingenting i mellom linjene og forteller at han gleder seg skikkelig!

– Det er en flott og intim arena og er nok den kuleste arenaen jeg noen gang har spilt i / skal spille i, sier Ebbe før oppgjøret mot polske Wisla Plock.

Dagens motstandere har blitt kronet til polsk mester sju ganger, i 1995, 2002, 2004, 2005, 2006, 2008 og i 2011. Det er et lag som hevder seg godt i europeiske selskap og som til nå har vunnet alle sine kamper i hjemlig liga denne sesongen. De ligger dermed godt an til å gjøre det samme som i 2011, men tabellen viser at de ikke er ene og alene på topp, for det polske storlaget Vive Kielce har også gjort rent bord i de første 8 matchene. I tillegg så leder de også gruppe A i årets Champions League mot lag som Barcelona, PSG og Veszprem.

Kveldens Arena i Polen. Foto: Skibek.pl

Tatt det i betraktning og at det er nettopp Wisla Plock og Vive Kielce som leder den polske ligaen så sier det litt om nivået til kveldens motstandere for Ebbe og det norske rekruttlandslaget.

Jeg gleder meg veldig til kamp. Det hadde vært gøy om det ble litt kok og fart på tribunene også, men vi får se om det blir aktuelt – det er jo trossalt landslagspause så vi vet ikke helt hva Wisla Plock stiller med i dagens kamp, forteller Ebbe fra Polen.

Ebbe er klar for sin debut for rekruttlandslaget i kveld. Dessverre så vil ikke dagens kamp (eller den kommende kampen senere i uken) telle som offisiell(e) landslagskamp(er). Foto: Privat

Vi ønsker Ebbe lykke til i dagens oppgjør mot Wisla Plock. Kampen blir dessverre ikke streamet men vi kommer tilbake med en ny sak etter kampslutt med en oppsummering fra kveldens kamp i Polen.

I utgangspunktet skulle også Bergen kaptein, Fredrik Clementsen delta på rekruttlandslaget, men meldte forrige uke pass på grunn av en vond fot.