Fredrik Ruud: – Det handler om å være tilstede her og nå! – Bergen

Fredrik Ruud: – Det handler om å være tilstede her og nå!

Haslum kampen er overstått med 1 poeng mer i bagasjen og allerede i morgen står Sandefjord klar på motsatt banehalvdel under dobbeltarrangement i Fana Arena! Før oppgjøret er Fredrik Ruud tydelig på at det hele handler om å være tilstede her og nå.

Du har nok hørt begrepet «vi må ta en kamp om gangen» før. Uttrykket er på ingen måte noe som selger eller gir vann i munnen, men det er ofte en nødvendig formulering.

Hovedtrener Fredrik Ruud påpeker nettopp dette i de få dagene mellom Haslum og Sandefjord. Fra oppgjøret i Oslo klarte guttene det som i utgangspunktet var planen – ta poeng og holde de røde bak oss på tabellen. Nå står neste hinder for tur hjemme i det kommende dobbeltarrangementet i Fana Arena.

– For oss nå er alle kamper viktige. Og det handler om å være tilstede her og nå. Vi tenker verken fortid eller fremtid der vi står i øyeblikket, men jobber hardt for at vi skal være så gode som mulig her og nå, sier Ruud.

Han fortsetter…

– Klarer vi det så blir vi også bedre for hver gang. Jeg er veldig stolt over den jobben guttene gjør. De kjempet steinhardt i en tøff bortekamp (mot Haslum) i den situasjonen vi er i. Og måten vi kommer oss tilbake vitner om en sterk karakter hos de gutta vi har i troppen. Hver kamp gir oss litt mer erfaring og den omfavner vi med begge armer. Nå jobber vi hardt for å ta imot Sandefjord til kamp i morgen. Vi gleder oss til å gå ut på hjemmebane igjen med et fantastisk publikum tilstede.

(Før morgendagens kamp ligger Bergen på 11. plass med 4 poeng mens Sandefjord ligger sist med 2 poeng).

…Og et fantastisk publikum blir det, for vår samarbeidspartner RENTA har blant annet vært inne og spandert kampbilletten til 200 unge håndballspillere. Men før oss så skal også Fana spille toppkamp mot Aker som besøker Fana Arena til morgendagens dobbeltarrangement. Der skal også de overnevnte unge håndballspillere få skinne fra tribuneplass i en kamp som jentene fra Fana må vinne for å ha topp 3 innenfor rekkevidde.