Slik blir de kommende markedsaktivitetene i Bergen Håndball – Bergen

Slik blir de kommende markedsaktivitetene i Bergen Håndball

Vårprogrammet for sport er ute av sekken, men det jobbes selvsagt også godt i klubbens markedsavdeling også. Her kan du se de planlagte kommende markedsaktivitetene for våre samarbeidspartnere!

Vi er over halvveis i sesongen 2021/2022 og har allerede arrangert flere vellykkede og gode markedsaktiviteter sammen med klubbens samarbeidspartnere.

Vi har blant annet avholdt jevnlige partnertreff etter Bergen Håndball sine kamper, fått testet håndballformen i form av sponsorturnering til samtlige ansatte i B2B-nettverket og i splitter nye Kinnarps lokaler ble det i november arrangert sponsormøte-cup for over 20 påmeldte bedrifter.

Nå står våren for tur med blant annet en utfordrende fysisk (men kjekk!) opplevelse. Bergen Håndballs B2B-treff: Ulriken opp. Konseptet er enkelt og baserer seg på team-building og idealtid for ditt lag. Det laget som kommer nærmest sin ideal-tid (som er satt før laget begynner å gå oppover) vinne konkurransen. Det er ikke lov med tidsbaserte hjelpemidler. I fjor vant Safe Bemanning konkurranse ved å treffe 3 sekunder over sin avlagte idealtid. Skikkelig imponerende.

SE OGSÅ: Slik ser vårprogrammet for Bergen Håndball ut

Saken fortsetter under bilde.

Nr.1 Fitness på vei opp Ulriken i fjor. Foto: Bergen Håndball

Vi skal også straks til Budapest sammen med 40 deltakere fra Bergen Håndball sitt B2B-nettverk. Her håper vi å få heiet frem de norske herrene til et EM gull.

Videre blir det arrangert blant annet golf-turnering og planlagt en sommerfest som en del av programmet for våre samarbeidspartnere. I tillegg skal vi i år arrangere et bærekraft seminar sammen med noen unike og flotte gjester. Dato til dette er dog ikke helt spikret, men mer informasjon vil komme fortløpende når det hele er på plass.

Det er som du forstår mye å glede seg til innenfor markedsaktiviteter i det kommende vårprogrammet. Vi vil også jevnlig følge opp med B2B-treff før og etter kamper når omstendighetene knyttet til covid-19 tillater dette.

Er du mer nysgjerrig på hvordan årshjulet til Bergen Håndballs markedsavdeling er?

Ta en kikk på sesongen 2021/2022 årshjulet her og få full oversikt over gjennomførte og kommende arrangementer.

Ulriken opp (9 JUNI)

Bergen Håndball inviterer samarbeidspartnere til Ulriken opp den 9. juni. Før løpet starter, så setter hvert lag seg sin idealtid. Den som kommer nærmest idealtid vinner.

Oppmøte 16:00 Montana.

Golfturnering

Bergen Håndball inviterer samarbeidspartnere til Golfturnering. Vi avventer endelig dato.