Tap for et hjemmesterkt Halden – Bergen

Tap for et hjemmesterkt Halden

Det ble nok et tap for Bergen Håndball da Halden vant 40-31 hjemme i Remmenhallen. Hjemmelaget fikk en veldig god start og våre gutter måtte stortsett jakte reduseringer i hele oppgjøret.

Bakgrunn: Halden på hjemmebane

Som forventet så skulle det bli en skikkelig tøff kamp borte mot Halden. Hjemmelaget har, som vi meldte før kampen, vunnet svært mange hjemmekamper i år. Dagens kamp mot våre gutter menger seg inn i rekken etter at Halden vant 40-31 mot Bergen.

Kampen åpnet med et løpesterkt og hissig Halden som fosset frem i angrep og det tok ikke lange tiden før hjemmelaget hadde fått en solid ledelse.

Bergen klarte nemlig ikke å sette ballen innenfor stengene takket være en god Jonas Stenersen i Halden buret. Det skulle faktisk ta nesten 10 minutter før Jens Dolberg fant veien til nettmaskene og scoret vårt første mål. I mellomtiden hadde de sorte og oransje laget 6 kasser. Utgangspunktet for kampen var dermed satt. Bergen var nødt til å jakte en ledelse. Men Halden var rett og slett overlegne på egen parkett og ledet 22-13 til pause.

2. omgang ble det litt bedring defensivt da vi endret til 5-1 formasjon. Her fikk vi fremprovosert noen tekniske feil som gjorde at vi kunne løpe inn ett par enkle mål. Dessverre hadde ingen av våre målvakter dagen og dermed fikk vi dårlige forutsetninger for å komme tilbake i kampen.

Vi taper dueller både fremover og bakover på banen, lød det fra Fredrik Ruud. Dessverre klarte vi ikke å snu dette og vi ble minst ett nummer for små i dag. Både individuelt, men også kollektivt.

Systematisk denne sesongen så blir motstanderens målvakt banens beste spiller.

Nå venter årets siste kamp når Nærbø gjester Framohallen. Det blir også Bergen Håndballs siste eliteserie kamp for denne gang. Billetter til oppgjøret slippes i løpet av morgendagen.