LEIF-ERIK BRENNE SIGNERER NY KONTRAKT MED BERGEN – Bergen

LEIF-ERIK BRENNE SIGNERER NY KONTRAKT MED BERGEN

Leif-Erik Brenne har signert ny kontrakt med Bergen Håndball. Han har signert en to årsavtale med klubben.

Leif-Erik Brenne har signert ny kontrakt med Bergen Håndball. Han har signert en to årsavtale med klubben. Signeringen er den 2. forlengelsen på kort tid i Bergen Håndball troppen. Sist uke signerte sisteskansen Tord Moen Vårdal ny avtale.

Leif-Erik er glad for at en ny avtale med klubben er kommet på plass og forteller det at det hadde oppleves helt feil å forlate Bergen Håndball nå.

– Jeg er veldig glad for å ha signert en ny avtale med Bergen håndball. Jeg har veldig troen på det prosjektet som vi har satt i gang her, og det føltes helt feil å skulle dra herfra allerede etter én sesong. Noen vil kanskje si at nedrykket er et steg i feil retning siden det nå mest sannsynlig ikke blir noe Bergens lag i herrenes REMA-1000 liga til neste sesong. Men målet med klubben er å skape håndballinteresse, og det skal vi gjøre alt i vår makt for å få til i 1 divisjon også! Der blir noen derby-kamper neste år som jeg tror kommer til å skape stort engasjement, også skal jeg og resten av gjengen gjøre det vi kan for at vi skal rett opp igjen i REMA-1000 ligaen, og det tror jeg kan bli en morsom reise å følge med på!

Forlengelsen av avtalen passer også perfekt siden jeg har to år igjen på studiet som gjør at jeg får fullført det kombinert med å spille for Bergen.

saken fortsetter under bilde.

Leif-Erik er klar for 2 nye sesonger i Bergen

Han forteller videre at han syntes det er synd at sesongen endte som den endte, men at han er klar for å få vist seg ytterligere frem og ta opp kampen om en direkte opprykksplass neste sesong.

– Sesongen har ikke gått på skinner for hverken meg eller laget i år. I tidligere klubber har jeg vært vandt til å være den som spiller på kamp, men denne sesongen har jeg sittet en del på benken. Det har vært en tilvenningssak som kanskje har gjort at jeg har spilt med litt for høye skuldre når jeg har vært på banen. I tillegg har jeg slitt med skader og sykdom denne sesongen som har gjort at jeg ikke har funnet flyten ordentlig, så jeg er veldig klar for å legge denne sesongen bak meg, for og så fokusere fullt på neste års utfordringer i 1.divisjon.

Men selv om han er tydelig motivert for neste års utfordring i 1. divisjon så er Leif-Erik klar på at det selvsagt er på øverste nivå han ønsker å spille på.

– Det er i utgangspunktet ikke 1. divisjon som jeg eller klubben vil spille i. Jeg har allerede ett par sesonger i 1.divisjon bak meg, så jeg er mer sugen på å spille i REMA 1000-ligaen enn jeg er på å spille i 1.divisjon. Samtidig har jeg jo ikke hatt verdens beste start på håndballkarrieren i Bergen så vi skal bruke neste sesong til å vise de som måtte tvile på oss at det er i eliteserien vi hører hjemme!

Leif Erik Brenne har signert ny avtale med Bergen Håndball!