Praktisk informasjon knyttet til parkering ved Sotra Arena – Bergen

Praktisk informasjon knyttet til parkering ved Sotra Arena

Det blir storinnrykk under kveldens kamp mellom Bergen og Fyllingen. Her er praktisk informasjon i forbindelse med kampen.

– I forbindelse med kampen i ettermiddag så vil vi minne om at der lurt å samkjøre med tanke på parkering. Det er begrenset med parkeringsplasser rett utenfor Sotra Arena, forteller arrangementssjef i Bergen Håndball, Margunn Vik.

Men Margunn forteller at det også finnes andre muligheter for parkering enn like utenfor Sotra Arena.

– Man kan kjøre ned med Danielsen skole og parkere på grusbanen hvor det er måkt. Der vil det også være begrenset med plasser, så vi anbefaler de fleste å samkjøre til kampen.

For å unngå kø har hun også en oppmoding å komme med.

– Skal du kjøre noen til kampen? Anbefaler vi å ikke kjøre helt inn på parkeringen, men slippe dem av på et busstopp i nærheten. Ettersom det holdes på med bygging av ny vei, så er parkeringsplassen mindre, og det er bare én inn- og utkjørsel av parkeringen. Utover det, så gleder vi oss til å ta imot mange mennesker på enda et lokalderby.

Det vil også bli servert ulike former for mat på kveldens arrangement, hvor en for eksempel kan nyte deilig sushi fra Lerøy. Se mer om det i vår tidligere sak her.