Vidar Gjesdal: – Det blir ingen «walk in the park» – Bergen

Vidar Gjesdal: – Det blir ingen «walk in the park»

Om noen timer står Bergen klar for årets første kamp når Nordstrand gjester Haukelandshallen. Hovedtrener Vidar Gjesdal advarer før kampstart at det slettes ikke blir en enkel match mot østlendingene.

Det er på tide med match igjen og denne gangen er det Nordstrand som kommer på besøk til Bergen. I bortekampen i høst vant våre gutter 36-25 mot østlendingene, men hovedtrener Vidar Gjesdal er klar på at denne kampen kommer til å bli mye tøffere.

– Vi har sett Nordstrand spille jevnt mot flere gode lag og tok 2 poeng blant annet mot Ryger. jeg tror det kommer til å bli en langt vanskeligere kamp i kveld enn den vi spilte i Oslo ved seriestart.

Før kveldens kamp ligger Bergen på 4. plass med 18 poeng. Det er 2 poeng opp til Follo og Sandefjord. Follo har spilt en kamp mer. Nordstrand ligger i den andre enden av tabellen på en 11. plass med 6 poeng.

Uansett hva tabellen sier, så blir dette en kamp vi må være 100% tilstede i. Vi vet at mange som følger oss tror at kveldens oppgjør og den kommende kampen mot Herulf Moss skal bli «enkle» 4 poeng. Slik vil det ikke være. Vi skal ut i krigen og gi alt for å henge med i toppen!

Vidar Gjesdal sier at det venter en tøff kamp i Haukelandshallen i hveld. Foto: Tove Lise Mossestad

Utover kveldens tøffe kamp mot Nordstrand så kan den rutinerte treneren love en ting. Det blir etter alt å dømme en debut i kveld for Bergen.

– Vi ser for oss at Andreas (Lervik) får sin debut i kveld. Han har sett frisk ut og levert godt på trening. Visst alt går etter planen så skal han få prøve seg på parketten, smiler hovedtreneren.

Han fortsetter…

– I den andre enden så mangler vi Marcus Soltvedt. Han fikk seg en smell på trening og er ute både mot Nordstrand og Herulf Moss. Vi må gjøre noen endringer i forsvarsspillet vårt hvor han blant annet var sentral før jul, men vi skal nok finne løsninger.

Vil du se kveldens kamp mot Nordstrand? Billetter til oppgjøret finner du her mens tv-sendingen finner du her.