Erik Bjørnsen tilbake til håndballen! – Bergen

Erik Bjørnsen tilbake til håndballen!

Erik Bjørnsen vender tilbake til håndballen. Den tidligere FyllingenBergen kapteinen tar dog på seg nye oppgaver og begynte som økonomiansvarlig i klubben 1.2

Erik Bjørnsen har tidligere spilt for Bergen Håndball (FyllingenBergen i hans tid). Han vant 4 titler med klubben, 2 cupgull og 2 serie/sluttspill-gull, og kan vel sies å være en klubblegende. Nå skal han dog ikke ta på seg kapteinsbindet igjen, men ta hovedansvaret som økonomi-ansvarlig i klubben, en utfordring han ser veldig frem til.

Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til en klubb som har betydd enormt mye for meg. Jeg hadde noen fantastisk kjekke år både på og utenfor banen i klubben og ser fram til å kunne bidra med å hjelpe klubben tilbake der den hører hjemme, nemlig i toppen av norsk håndball.

Det er 9 år siden han forlot klubben. Mye har skjedd siden den gang, blant annet «ny klubb». Han forteller at han har fulgt laget siden og håndballen fra utsiden, men at han aldri var i tvil når muligheten kom.

Nå har jeg ikke vært involvert i klubben siden jeg sluttet å spille selv for snart 9 år siden. Samtidig har jeg jo fulgt klubben og ikke minst idretten tett fra utsiden og tribuneplass, så at jeg nå får muligheten til å være med på innsiden igjen ser jeg virkelig fram til.

Han fortsetter…

Det å få lov å jobbe med håndball, en idrett som jeg er utrolig glad i og bruker masse tid på allerede i dag er det ikke alle som får muligheten til. Samtidig så mener jeg virkelig at det ligger et uforløst potensial i klubben og det har jeg ønsker om å kunne være med å utvikle framover.

Erik på plass i Bergen-tøy i Framohallen. Foto: Andreas Gjeitrem

Overgangen fra å være en tidligere spiller til å nå gå inn i en administrativ rolle tar han med knusende ro.

Nå er det lenge siden jeg la opp som spiller, så det tenker jeg ikke noe på. Vi må prøve på best mulig måte å legge til rette for at spillerne våre kan lykkes på banen. Med sportslig suksess så har vi muligheten til å åpne mange dører på den økonomiske siden. Samtidig håper jeg jo at den erfaringen jeg selv hadde som spiller kan være til nytte og hjelpe meg til å se ting i fra flere ståsteder i min nye rolle.

I første omgang så må klubben og alle som er involvert få lov å bli kjent med meg og jeg med dem. Jeg skal først og fremst komme inn og bidra på det økonomiske plan, så får vi sammen se hva som er den beste løsningen for klubben når ting får satt seg litt etter hvert, avslutter han.

Styreleder: – Stolt og glad!

Nina Britt Kramer er styreleder i Bergen Håndball. Hun er er stolt og glad for å se organisasjonen vokse etter en tøff start på prosjekt Bergen.

– Det er kjekt å se at vi vokser som klubb, både sportslig og i administrasjon.

Hun henviser til den nylig ansatte Bergen Håndball treneren, Fredrik Tønne, som tar over ansvaret på sport fra neste sesong.

– At flere ser potensialet og ønsker å være bidragsytere til klubbens visjon om å skape en toppklubb for hele Bergen er utrolig viktig. Det er også gledelig at ressurser med solid håndballkompetanse og passion for idretten kommer inn i flere ledd. Dette øker muligheten til å videreutvikle klubben i tråd med visjonen, skape begeistring og utvikle de samarbeid som vi har etablert i regionen.

Vi gleder oss til å bli nærmere kjent med Erik og Fredrik, de er veldig velkommen.

.

Styreleder i Bergen Håndball, Nina Britt Kramer. Foto: Bergen Håndball