Hvorfor bli en del av Bergen-nettverket – Bergen

Hvorfor bli en del av Bergen-nettverket

Regionens råeste sponsornettverk!

Bergen Håndball har som mål å skape begeistring. Både gjennom sportslige prestasjoner på håndballbanen, men også sammen med næringslivet i regionen.

Vi har gjennom flere år bygget opp et nettverk sammen med våre sponsorer som vi nå ønsker skal ta nok et steg og sier det rett ut: Vi skal lage regionens råeste sponsornettverk.

På mandag samlet vi nærmere 30 bedrifter til vår årlige B2B dag hos Scandic (som også er en del av dette nettverket) og vi håper at sponsorene våre fikk brukt dette til å knytte seg masse nye samarbeidspartnere og avtaler som skal gagne de framover.

Flere aktører har fått øynene opp for arbeidet vi gjør her, og vi er i disse dager i dialog med en rekke nye bedrifter som ønsker seg inn i dette nettverket. I dag er vi nærmere 50 bedrifter. Dette setter vi stor pris på og har som mål at vi innen årsslutt skal være nærmere 100 bedrifter som kan samarbeide og skape det råeste nettverket regionen har.

Under kan du lese deg opp på hva andre virksomheter i Bergen sitt B2B nettverk sier om mulighetene ved å være sponsor for Bergen Håndball.

Safe Bemanning

– Vi har reist på tur med nettverket til Bergen Håndball siden Europamesterskapet for herrer i Kroatia i 2018 og benyttet disse anledningene til å ta med våre flotte kunder. Dette gir oss i Safe Bemanning og våre kunder en fantastisk start på hvert år. Det å få oppleve et mesterskap på nært hold, med fantastiske rammer, topp sportslig kvalitet og det sosiale aspektet man får være med på er noe vi virkelig kan anbefale videre! Vi gleder oss allerede til tur til håndballen mekka, Tyskland, januar 2024.

BDO Revisjon

BDO har vært samarbeidspartner siden 2018 og vi er strålende fornøyd med samarbeidet.

For oss er spesielt sponsorcupen viktig. Dette er en årlig håndballturnering mellom alle sponsorene med mulighet for å sportslig styrke laget med spillere fra Bergen Håndball. Her gir vi ansatte i BDO muligheten til å utfordre seg selv på håndballbanen samt skape en arena om et felleskap internt om noe annet enn kun arbeid. Selv om vi ENNÅ ikke har vunnet denne, synes vi dette er et fantastisk arrangement. Bergen Håndball spillerne stiller også opp på BDO Mila som vi arrangerer og det alltid morsomt å få målt seg på ulike arenaer mot toppidrettsutøvere.

Standout

Standout er opptatt av rollemodeller i samfunnet og Bergen Håndball er således utvilsomt en unik aktør. Deres bidrag ut mot guttehåndballen har allerede begynt å sette solide spor og vi ser virkelig fram til å fortsette samarbeidet og denne jobben i framtiden. Samtidig er det også viktig for alle bedrifter inkludert oss selv å få avkastning på våre investeringer. Vi har over flere år rekruttert ressurser til våre samarbeidspartnere gjennom nettverket til Bergen Håndball, noe vi er svært fornøyd med. Jeg håper virkelig bedrifter får øynene opp for mulighetene som finnes i slike nettverk som Bergen Håndball her har bygget opp!

Toma

Toma har vært en støttespiller til Bergen Håndball i flere sesonger. De siste årene har vi brukt interne ressurser til å tettere følge opp dette samarbeidet. Dette høster vi nå frukter av og har fått mange nye avtaler med Bergen Håndballs ulike samarbeidspartnere. Vi kan virkelig anbefale dette nettverket og ikke minst bruke ressurser til å utnytte dette på best mulig måte for alle som er del av det.