BDO øker engasjementet i Bergen Håndball – Bergen

BDO øker engasjementet i Bergen Håndball

BDO blir med videre og øker sitt engasjement i Bergen Håndball!

Det er svært gledelig at BDO har forlenget avtalen med Bergen Håndball. BDO kom inn som partner før 2020/2021 sesongen og har dermed har store deler av samarbeidet vært preget av «pandemi».
Dette til tross så har BDO klart å delta på flere av B2B nettverket aktiviteter og har flinke ambassadører i selskapet som viser stor entusiasme. Nå er de klare for ytterligere to sesonger.

– Det er utrolig kjekt å få en så stor og sterk aktør som BDO med videre. Vi er virkelig stolt over å ha slike samarbeidspartnere med på laget, forteller Konstituert daglig leder i Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem.

Artikkelen fortsetter under videoen.

BDO har blant annet vært en sterk bidragsyter til sponsor-cup. Se de i aksjon med flere andre samarbeidspartnere.

Øker engasjementet

Andreas Gjeitrem forteller videre at BDO ikke bare forlenger avtalen, men har også valgt å øke engasjementet med klubben.

– BDO har med økt engasjementet og blant annet kapret seg plass på shortsen til Bergen Håndball, forteller Andreas.

I tillegg til økt synlighet så samarbeider BDO og Bergen Håndball tett rundt bærekraft. I perioden som kommer vil det komme nyheter rundt en felles satsning på bærekraftsarbeidet mellom partene. Dette skal bli ett spennende samarbeid for å handling blant næringsliv, forbrukere og det offentlige.

Leder for BDO Bergen, Charlotte Bårdsen, forteller at de gleder seg over den nye avtalen.

– Vi gleder oss til å kunne jobbe tettere med klubben og ikke minst mer i B2B nettverket. Vårt samarbeid skal hjelpe Bergen Håndball med å bli enda mer attraktivt for å få flere samarbeidspartnere. Spesielt innenfor bærekraft tror vi at vi kan samarbeide og påvirke de nåværende samarbeidspartnere til å yte mer.

om BDO

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 162 land og teller i overkant av 74 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.