SONDRE SKARE RE-SIGNERT! – Bergen

SONDRE SKARE RE-SIGNERT!

En ny re-signering er på plass. Sondre Skare blir også å se i mørkeblått i de to kommende årene!

Den sterke linjespilleren, Sondre Skare har resignert med Bergen Håndball. Han kom før årets sesong fra TIF Viking og har virkelig fått vist sine kvaliteter i eliteserien.

– Han har tatt sjansene sine i eliteserien, det skal være sikkert, sier Hovedtrener Vidar Gjesdal.

Han er veldig glad for at Sondre Skare blir med videre.

– Han er en spiller som har et potensiale til å bli en veldig god linjespiller. Han har noen svært spennende offensive kvaliteter. Han tok virkelig mulighetene sine i eliteserien. Han har vist at han behersker gode avslutninger og er ekstremt flink til å gripe ballen selv om det er trangt om plassen. Han er rett og slett en fighter!

LES OGSÅ:

TOBIAS HOLM RE-SIGNERER MED BERGEN HÅNDBALL

Hovedpersonen selv er også svært fornøyd med å bli med videre.

– det er veldig kjekt å få muligheten til å være med videre og bygge videre på prosjektet. Jeg ser veldig fram til det.

Han forteller at året i eliteserien har allerede gitt han flere «bein å stå på» i forhold til utvikling.

– Sesongen med Bergen i eliten har personlig vært bra og jeg har utviklet meg mye allerede. Jeg er fornøyd med en del spilletid og har tatt mulighetene som allerede har gjort meg til en bedre spiller. Jeg har også veldig troen på at vi kan rykke opp på første forsøk. Og det har jeg veldig lyst til å bidra til. Bergen må ha minst 1. klubb i eliten. Og det tror jeg vi kan greie.

Sondre Skare har resignert for Bergen Håndball. Foto: Kjell Eirik Henanger

Ser frem mot årets «spesielle» sesong

Åsane-gutten er klar på at årets sesong kommer det til å bli veldig rar. Bare sist helg spilte han opprykksfinale for Fyllingen (samarbeidsklubb) i gult og blått. Nå skal han spille mot den samme klubben i 1. divisjon.

– det blir veldig spesielt. Har mange veldig gode kompiser i fyllingen og kjenner flere utrolig flinke folk i klubben etter en vellykket og kjekk sesong der. Men blir jo show å spille mot kompiser. Er jo alltid gøy å vinne mot folk man har mye med å gjøre. Så kommer til å bli noen ordentlig gode kamper mot de (Fyllingen).

I tillegg til at han ser frem til «derbyene» mot Fyllingen og TIF Viking så er han klar på at årets sesong kommer til å bli tøff.

– Jeg tror at man kan trygt si at 1. divisjon har blitt ytterligere profesjonalisert. Det er flere lag som satser tungt på opprykk (Bergen, Sandefjord, Follo Rygr/Stavanger). Jeg tror kommende sesong blir tøff og at vi er nødt til å kjempe med nebb og klør, men det skal være fullt mulig å rykke opp. Det er jo det som er planen. Og for meg personlig så tror jeg og håper jeg det blir en sesong der jeg får tatt mye ansvar og får bidratt mye i spillet, både fremover og bakover. Håper også på at jeg får utviklet meg mer på et par små ting som blir lettere når man går ned en divisjon. Sånn at man får rustet seg skikkelig opp til et eventuelt opprykk!

Sondre Skare re-signerer med Bergen Håndball