TOBIAS HOLM RE-SIGNERER MED BERGEN HÅNDBALL – Bergen

TOBIAS HOLM RE-SIGNERER MED BERGEN HÅNDBALL

Tobias Holm re-signerer med Bergen Håndball og blir en sentral brikke i sesongen som kommer!

Arnagutten som kom til klubben før denne sesongen forlenger avtalen. Partene er enig om en ny to årsavtale. Tobias har stått i Fyllingen Håndball som den del av samarbeidet mellom klubbene og fått verdifull kamptrening gjennom denne avtalen. Nå flyttes han til Bergen Håndball og skal være en del av stammen i laget.

Hovedtrener i Bergen Håndball, Vidar Gjesdal, er strålende fornøyd med å få re-signert Tobias Holm.

– Tobias viste allerede inneværende sesong at han hadde nivået som skal til for å ta et større ansvar og fylle en større rolle. Han kom til oss tett på starten av forrige sesong med mest erfaring som bakspiller. Han har tatt overgangen på en veldig god måte og utviklet seg fint gjennom sesongen. Med Ebbe borte blir det et helt annet ansvar på Tobias kommende sesong. Det føler vi oss trygg på at han kommer til å løse. Han er hurtig og jeg håper vi kan utnytte den kompetansen hans også i kontringsspillet. Så skal vi fortsette å utvikle hans avslutninger fra kanten, da er dette en spiller jeg tror vi kan få stor glede av i årene fremover.

LES OGSÅ:

Familieduellen

Nå er det ikke avgjort hvilke lag fra 2.div avdeling 3 som rykker opp til første divisjon. Det blir trolig avgjort den 28.05 mellom Fyllingen – Bjørnar. Det betyr altså Arnagutten kan få opp sin barndomsklubb som konkurrent neste sesong.

Tobias er allikevel klar på at Bergen Håndball er hans foretrukne valg.

Det hadde selvsagt vært stas å spille med kameratene i Bjørnar om de rykket opp i 1 divisjon. Min lillebror, (les Andreas Holm) har også blitt en del av det laget. Men jeg føler meg trygg på at Bergen Håndball har de beste forutsetningen for min utvikling. De kommende årene får jeg en større rolle som jeg gleder meg til, samtidig så vet jeg at det mye hardt arbeid som venter. Så skal jeg heie på Bjørnar i alle kamper hvor de ikke møter oss, da skal jeg vise hvem som er best i byen, smiler Tobias.