Metis forlenger samarbeidsavtale – Bergen

Metis forlenger samarbeidsavtale

Metis Videregående og Bergen Håndball forlenger samarbeidet. Et tett og godt samarbeid over mange år skal fortsette i minst to sesonger til.

En ny samarbeidspartner forlenger sitt engasjement. Metis Videregående skrev nylig under på en ny avtale med klubben.

Metis fortsetter dermed sin sterke tilknytning til klubben noe som konstituert daglig leder i Bergen Håndball er svært glad for.

– Det er alltid gledelig når samarbeidspartnere forlenger, det forteller at vi er to fornøyde parter. Det er en fryd å ha Metis som samarbeidspartnere. Det er dedikerte ansatte og ikke minst elever. Vi er også glad for at Metis tilrettelegger for at Vidar Gjesdal fortsetter som trener for Bergen.

Han fortsetter…

– Jeg kan røpe at det kommer noen goder for Metis elevene gjennom den nye avtalen, men vi forblir litt hemmelighetsfull til neste sesong, smiler han.

LES OGSÅ:

Rektor Kjartan Navarsete og Konstituert daglig leder i Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem.

Også Rektor på Metis Videregående, Kjartan Navarsete er glad for at en ny avtale er i boks.

– Toppidrett er en viktig del av vårt tilbud for videregående elever. Gjennom samarbeidet med Bergen Håndball har vi hatt tilgang på de beste instruktørene til våre håndballspillere. I tillegg har våre ansatte også fått muligheten til å delta på en del aktiviteter gjennom Bergen Håndball. Både Ulriken opp og ikke minst sponsorturneringen er mye omtalt på skolen. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid!

Den nye avtalen betyr blant annet at Metis Videregående fortsetter med å være synlig på ryggen av Bergen Håndball drakten.