VIEW Ledger inn som ny samarbeidspartner! – Bergen

VIEW Ledger inn som ny samarbeidspartner!

Ny markedsnyhet – La oss presentere at VIEW Ledger kommer inn i Bergen Håndball sitt B2B nettverk som ny Bergenspartner!

VIEW Ledger er ny samarbeidspartner i Bergen Håndball sitt B2B nettverk. Regnskapsfirmaet med kontoradresse i Møllendalsveien har tro på nettverksbygging og gleder seg til å komme inn i «den bergenske håndballfamilien» som Bergenspartner.

Steffen Søvik, avdelingsleder i VIEW Ledger Bergen forteller at han gleder seg stort til til samarbeidet med Bergen Håndball.

VIEW Ledger deltar i mange nettverk, men det blir ekstra moro å ta del i Bergen håndball da de også har aktiviteter som gir økt engasjement blant våre ansatte. For eksempel turen opp Ulriken. Det blir kjekt å være tett på toppidrettskulturen i Bergen Håndball.

Bjarte Sjøtun, salgsansvarlig på VIEW Ledger Bergens kontor, og forteller at han gleder seg til å følge nyhetene om både spiller og trenersigneringen som kommer i den nærmeste fremtid.

saken fortsetter under bildet.

Bjarte Sjøtun med Bergen Håndball drakten fra takterrassen til VIEW Ledger. Foto: Bergen Håndball

LES OGSÅ:

Planleggingen av kommende markedsaktiviteter

Andreas Gjeitrem, konstituert daglig leder i Bergen Håndball forteller at det nå planlegges flere spennende markedsaktiviteter for neste sesong.

Gjennom hele håndballsesongen så finner partnerfamilien på ulike aktiviteter. Arbeidet med å planlegge neste års aktiviter er kommet godt i gang. Der skal både lederne og ikke minst de ansatte i partnerbedriftene få bryet seg på ulike utfordringer.

Han fortsetter…

– Det handler om å skape sterke relasjoner og åpne dører for hverandre, da kan ikke alt foregå på møterommene. Vi tror på å møte hverandre over tid, så er det jo også gøy å se folk i ulike kontekster, forteller Andreas.

Faktaboks om Bergen Håndballs på samarbeidsavtaler:

Bergenspartner

Tilgang til minst 8 B2B aktiviteter
VIP kort til kamper
Nyhetsbrev og annen info fra IBH

Ønsker du profileringsmuligheter gjennom våre kanaler, sjekk ut våre muligheter her.