IBEN HVIDSTEN SIGNERER NY AVTALE – Bergen

IBEN HVIDSTEN SIGNERER NY AVTALE

Iben Hvidsten signerte like før helgen en ny avtale med Bergen Håndball. Kantspilleren blir dermed også å se i mørkeblått neste sesong.

– En ny avtale med denne klubben føles veldig bra, Starter Iben Hvidsten med.

Jeg har tenkt lenge på dette nedrykket. Jeg kan fortsatt ikke si annet enn at det er utrolig kjipt. Det ville seg bare ikke for oss å årets sesong, men nå har det skjedd, og vi må ta med oss den erfaringen når vi nå skal kjempe om opprykk i den kommende sesongen.

30 åringen har med årets sesong 13(!) sammenhengende sesonger i Norges øverste nasjonale liga. Han velger å nå se på nedrykket som et konkurransefortrinn i jakten på opprykk. I tillegg forteller han at han muligens er mer tent enn noen gang for en ny og spennende sesong.

– Selv om denne sesongen så vidt er ferdig samt at jeg har hatt mange sesonger i eliteserien nå, så føler jeg meg langt i fra ferdig med håndballen. Dette er noe jeg virkelig vil og er ekstremt motivert til å fortsette i Bergen Håndball, smiler han.

Saken fortsetter under bildet.

Iben er klar for en ny sesong i Bergen Håndball.

Han er klar på at sesongoppkjøringen begynner allerede nå.

– For min og klubben sin del vil det være viktig å starte oppkjøringen mot neste sesong allerede nå.

han utdyper at det jobbes godt på flere avdelinger innad i klubben, men at nedrykket selvsagt har satt sine spor, spesielt etter at flere spillere har dratt fra klubben på ulike utlandseventyr.

– Nøkkelen blir å få inn noen nye signeringer og ha fokus på det som skjer framover. Så skal jeg bidra med rutine og annet, men kanskje aller mest sult, vilje til å vinne og vise at det ikke er 1. divisjon vi hører hjemme i.

Sene kvelder for klubbens administrasjon

Daglig leder i Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem bekrefter at det jobbes godt på tvers av avdelingene på tross av nedrykket.

– Det blir ofte sene kvelder for flere involverte i klubben. Vi jobber nå steinhardt på å få dannet et konkurransedyktig lag som ikke bare skal rykke opp, men samtidig ta vare på de strategiske punkter som vi har satt oss før sesongen.

Han utdyper at noen av punktene naturligvis tilhører avdeling sport.

– Vi skal være et lag for hele Bergen, uansett om vi spiller i eliteserien eller første divisjon. Også i kommende sesong skal vi ha sultne, unge og lokale spillere med forankring i Vestlandet. Derfor jobbes det nå også godt på dette segmentet.

Han forteller at det allerede senere i uken vil komme noen tydelige signaler knyttet til akkurat dette.

– Vi kommer til å lansere noen nye unge navn i spillertroppen ja. Det er spillere vi har hatt i lupen en stund nå og som vi aktivt har jobbet med på tvers av de lokale håndballmiljøene i regionen.

Klubben har hatt ett tett og godt samarbeid med Fyllingen Håndball denne sesongen, nå skal vi også knytte til oss flere miljøer. Både gjennom formelle, men også uformelle samarbeid på hospitering og andre prosjekter.

– Det jobbes godt i mange miljøer, samtidig kan vi at vi være en bra sparringspartner for klubbene. Det handler om at Bergen som håndball-by skal få enda flere til å spille håndball, samt klare å bygge opp miljøer i egne områder som gir gode tilbud så lenge som mulig, avslutter Andreas.