MARCUS SOLTVEDT HAR SIGNERT NY KONTRAKT MED KLUBBEN – Bergen

MARCUS SOLTVEDT HAR SIGNERT NY KONTRAKT MED KLUBBEN

Marcus Soltvedt har signert ny kontrakt med Bergen Håndball. Han har signert en ny 2 årsavtale med klubben.

Bergen Håndball profilen Marcus Soltvedt er klar for nye år i klubben. Han signerte like før påske en 2 årskontrakt og blir dermed den 3. re-signeringen på kort tid. Fra før av er både Tord Moen Vårdal og Leif-Erik Brenne klar for de kommende sesongene.

Linjespilleren har etter hvert mange år bak seg i den lokale Bergens håndballen hvor han har gått i gradene fra Bønes til å spille eliteserie for Bergen Håndball. Allikevel innrømmer han at neste års utfordring 1. divisjon ikke er så gale for han rent personlig.

– Jeg håpte jo på at jeg aldri kom til å trenge å spille i 1. divisjon, men for meg kan det bli en veldig god utviklingsarena hvor jeg forhåpentligvis får spille mer og får en større rolle. Jeg mener jeg bare vil vokse ved å ha mer ansvar. Sånn personlig så tenker jeg det blir bra. Selvsagt skulle jeg og klubben aller helst fortsatt med å spille eliteserie, men sånn ble det ikke denne gangen.

Saken fortsetter under bildet.

Marcus Soltvedt blir også å se i Bergen i de kommende sesongene. Her i NM kvartfinalen mot Fjellhammer i høst.

Bønesgutten påpeker at årets sesong, på tross av dårlige resultater og nedrykk, kan ha mye positivt med seg dersom en ser utenom det konkrete som har skjedd på banen.

– Jeg har lært at å rykke ned og å være på et tapende lag ikke er gøy og er noe jeg aldri vil være med på igjen. Det har en påvirkning på alt annet jeg gjør utenom som er mye større enn hva jeg trodde. Jeg har også lært hvor mye en klubbkultur betyr. Og i og med at vi var en «helt ny» klubb ble det vanskelig å finne den når sport tok så mye fokus som det gjorde. Det blir noe jeg vil jobbe steinhardt for å utvikle allerede i kommende sesong. Vi ikke må gi opp selv om et nedrykk var det verst tenkelige som kunne skje med tanke på nysatsingen. Det var naturligvis noe vi ikke kunne forestilt oss før sesongen, men sånn ble jo det. Så nå handler det om å suge til seg all læring og bruke det som et konkurransefortrinn i kampen om å komme seg rett opp igjen.

Marcus Soltvedt sier at han ikke kunne tenke seg å spille noe annet sted nå og er klar på å gjøre alt han kan for å løfte klubben tilbake til eliteserien.

– Alt i alt så tenker dette blir bra. Jeg er glad for å signert ny avtale og jeg tror det blir viktig at vi går inn i den kommende sesongen med tro på hva vi driver med, selv om det akkurat nå har føles tungt og vanskelig etter nedrykket. Nå må vi tette hullene i skroget og få et seiledyktig skip igjen, så er jeg sikker på at vi kommer til å seile rett opp på opprykksplassene når sesongen starter!

Marcus Soltvedt har re-signert med klubben i 2 nye år.