ATPI forsterker Bergen Håndball nettverket! – Bergen

ATPI forsterker Bergen Håndball nettverket!

En gladnyhet fra marked står for tur. ATPI er ny nettverkspartner og kommer inn og forsterker et allerede sterkt Bergen Håndball nettverk!

I forretningsverden er ATPI kjent som ledende aktør på forretningsreise og eventer. Da vi på vårparten 2021 avviklet seriespillet og et krevende år med utfordrende logistikk grunnet pandemi, konkluderte vi med at det var brukt endeløse timer i kø med flyselskapene for å booke om eller kansellere billetter. Dette ble for krevende for en tidspresset administrasjon.

Da var våre gode venner i Fana Håndball raske og fortalte om en relasjonen de hadde med ATPI og hvor knirkefritt samarbeidet gikk så var Andreas Gjeitrem, konstituert daglig leder kjapp på tråden.

I andre enden var den smilende og positive Vibeke Banuren, global Account Manager hos ATPI Bergen.

Klart vi skulle bidra til å gjøre dette smidigere for byens beste håndballgutter, dette er vårt fagfelt så det skulle bare mangle at vi bidro.

Administrasjon hadde før denne sesongen fått koblet opp to fantastiske team administratorer, Aina Larsen og Katrine Abelsen som begge er i full jobb ved siden av rollen i Bergen Håndball.

Vi rakk å prøve å administrere flybilletter til treningsleir før sesongen, da gikk jeg med kundeservice til ett flyselskap på høyttaler i 6 timer mens jeg gjorde hagearbeid, før jeg fikk svar, mimrer Abelsen.

Nei, det var godt vi fikk på plass ett byrå som kan administrere dette så enkelt for oss, følger Larsen opp.

Stor tro på nettverket

Konstituert daglig leder i Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem tok turen ned til ATPI for å bli bedre kjent med menneskene bak ATPI Bergen. Her møtte han blant annet Dag Kristian Amland som har ansvar for ATPI kontorer i Norden. Over en kopp kaffe og en god time prat sammen med salgssjef Bente Worren så fikk begge parter delt noen tanker om hvordan vi sammen kan skape gode synergier for hverandre.

– Årlig drar vi på utenlandstur med sponsornettverket vårt og vi kan røpe så mye at vi allerede har startet planleggingen mot håndball VM i Sverige/Polen. Her får ATPI en nøkkelrolle for sørge for at opplegget blir det beste opplegget noensinne, forteller Andreas

Dag Kristian Amland følger opp med at utover å bistå på den aktuelle turen så ser de virkelig frem til å bli kjent med de andre partnerne i nettverket og delta på mange av de aktivitetene som er planlagt fremover.

– Ettersom Dag Kristian er glad i golfspill så skal han få en egen invitasjon til årets golfturnering, selv om det formelle samarbeidet ikke starte før sesongen 22-23, smiler Andreas.

Velkommen til nettverket, ATPI!