Bergen Håndball med tilskudd til nytt prosjekt! – Bergen

Bergen Håndball med tilskudd til nytt prosjekt!

Bergen Håndball har fått tilsvar fra Sparebanken Vest om tilskudd til en planlagt aktivitet rettet mot de aller yngste håndballspillere i vår region. 

Bergen Håndball har tidligere i vår fått tilskudd til en planlagt aktivitet rettet mot de aller yngste håndballspillere i vår region. 

Konstituert Daglig Leder i Bergen Håndball forteller at det er en stor glede å motta midler fra Sparebanken vest som skal brukes til de yngste håndballspillerne i regionen vår.

– Det er kjekt at Sparebanken Vest hadde lyst til å være med på dette. I Bergen Håndball ønsker vi å engasjere #HeleBergen og jobber hver dag for å skape begeistring og glede for unge håndballspillere.

Han fortsetter…

– Med disse midlene lar det seg gjøre å satse enda mer på prosjekter som handler utelukkende mot nettopp de.

Han forteller at han gleder seg stort til å lansere aktiviteten(e) men at det foreløpig må holdes hemmelig en liten stund til.

– Vi gleder oss stort til å lansere aktiviteten(e). Men foreløpig kan vil vi ikke røpe for mye, men dersom du er har barn i alderen 8-10 år så har du en ekstra god grunn til å følge med i tiden som kommer, smiler han.

Andreas Gjeitrem sammen med Teamet i Sparebanken Vest.

Takk til Sparebanken Vest som gjør dette mulig.