Stoltz Riving & Miljøsanering inn som samarbeidspartner – Bergen

Stoltz Riving & Miljøsanering inn som samarbeidspartner

Stoltz Riving & Miljøsanering er ny samarbeidsparter og kommer nå inn som Bergenspartner i håndballfamilien i Bergen Håndball. 

Det skjer stadig mye spennende på markedetsavdelingen og ikke minst i Framohallen akkurat nå.

For Stoltz Riving & Miljøsanering er nå ny samarbeidsparter og kommer nå inn som Bergenspartner i håndballfamilien i Bergen Håndball. 

Daglig leder i Stoltz Riving & Miljøsanering, Terje Nordås, forteller at han syntes Bergen-satsningen er veldig spennende å følge med på. I tillegg forteller han at Stoltz Riving & Miljøsanering har stor tro på prosjektet og har merket at aktørene i samarbeidsnettverket til klubben styrker hverandre. 

Det er kjekt og spennende å være en del av noe som er så lokalt og aktivt for oss, og som har så stort fokus på å være en foretrukken og seriøs aktør i denne flotte byen vår.

Konstituert daglig leder i Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem, er stolt over å ønske Stoltz Riving & Miljøsanering velkommen som ny Bergenspartner. Han forteller at det er kjekt at klubbens nettverk har utviklet seg til å bli en god plattform for Bergen Håndballs samarbeidspartnere.

– Det er kjekt å se at det skapes verdi på tvers av våre samarbeidspartnere. Vårt nettverk skal bli og være en av de beste i byen, da er det helt avgjørende at det også kan høstes verdier for alle involverte.

Andreas Gjeitrem er også glad for arbeidet vår nye samarbeidspartner, Stoltz Riving & Miljøsanering, har startet på i Framohallen.

– Stoltz Riving & Miljøsanering har på bestilling fra Framohallen begynt å rive de gamle tribunene, da det skal komme nye tribuner for neste sesong. Vi skal fortsette som i år å spille i ulike haller, men vil nok også ofte bli å se i Framohallen. Derfor er vi glade for at rammene i Framohallen blir bedre. Det vil helt sikkert gi et løft til all idrett som bedrives her.

Stoltz Riving & Miljøsanering i gang med å rive gamle tribuner i Framohallen.

Daglig leder i Stoltz Riving & Miljøsanering, Terje Nordås, avslutter med at han gleder seg til veien videre med klubben.

– Stoltz Riving & Miljøsanering gleder seg til veien videre og er klar for å heie håndballgutta i Bergen opp og frem.