Leander Myklebust Seime har signert for Bækkelaget – Bergen

Leander Myklebust Seime har signert for Bækkelaget

Leander Myklebust Seime forlater Bergen til fordel for eliteserien og Bækkelaget. Venstrekanten tar dermed følge med lagkamerat Jens Dolberg over fjellet og skal fortsette karrieren i gult.

Leander Myklebust Seime forlater Bergen Håndball. Han har siden nedrykket kjent på lysten av å prøve noe nytt.

– Jeg følte tiden var inne for å flytte på meg og prøve noe nytt uavhengig hvordan denne sesongen har vært. Etter nedrykket så bestemte jeg meg for nettopp å gjøre det. Klubben har vært veldig forståelig og enke i prosessen underveis og det er jeg veldig glad for. Nå ser jeg frem til å flytte til ny by og klubb.

Sammen med Jens Dolberg så skal Leander fortsette håndballkarrieren i Bækkelaget. Han tror at det blir en god match for både han og resten av hans nye lagkamerater.

– Jeg gleder meg rett og slett bare til å komme i gang i en ny klubb, med et nytt lag og nye impulser. Bækkelaget har en spennende tropp på gang og jeg tror det kommer til å bli veldig bra!

Leander Myklebust Seime forlater Bergen.

Signerte sin første kontrakt i 2017

Leander Myklebust Seime signerte sin første kontrakt med Bergen (FyllingenBergen) i 2017 og forteller at han har hatt det bra i klubben, selv om det tidvis har stanget imot.

– Tiden i Bergen har vert veldig fin men utrolig tung med tanke på denne sesongen. Eg signert min første kontrakt med det som da var FyllingenBergen i 2017. Eg har hatt det utrolig bra hele veien, og lært masse som jeg skal ta med meg videre, alle i og rundt klubben er fantastiske mennesker som gjør en veldig bra jobb. Eg er evig takknemlig for alle jeg har møtt og all hjelp vi har fått gjennom frivillige også. Spesielt takk til alle mine kjære lagkamerater fra i år og de siste årene.

Han forteller at han er spent på veien videre for klubben, og er klar på at han skal følge med fra Oslo.

– Jeg er spent på hvordan det skal gå med Bergen nå og gleder meg til å følge med. Dei har gjort noe viktige resigneringer for å kunne klare og komme seg opp igjen, men det må mer til. Jeg er spent på hva som kommer inn dørene.

Klubben ønsker å ta Leander Myklebust Seime for innsatsen i Bergen Håndball og ønsker han lykke til i Bækkelaget!